Betaalrekening Plus Betalen

  • Complete betaalrekening met betaalpas
  • Online bankieren, mobiel en internet
  • Creditcard mogelijk

Vraag Plus Betalen aan

Meer dan een Betaalrekening

Plus Betalen is een complete bankrekening. U bepaalt zelf hoe u uw geldzaken regelt. Onderweg op uw telefoon met de Mobiel Bankieren app of thuis via Internet Bankieren. Uiteraard bent u altijd welkom op kantoor bij een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Bij vragen over uw financiën of een goed advies. Zo heeft u altijd grip op uw geldzaken.
Klanten geven ons een 9,2

Klanten geven ons een 9,2*

De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering*. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken.

* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond 2018

In het kort

€ 2,25 per maand voor het aanhouden van de betaalrekening

Online Bankieren

Betaalpas met contactloos betalen

Betalen met uw telefoon

Rood staan tot € 2.500 mogelijk

Creditcard mogelijk

25% korting op extra betaalpas

Eenvoudig online betalen met iDeal

Bankrekening Plus Betalen aanvragen

Hoe werkt het?

Bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u de betaalrekening Plus Betalen aanvragen. U betaalt een vast bedrag van € 2,25 per maand voor het aanhouden van deze betaalrekening. Gaat u naar het buitenland? Dan kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden voor opname van contant geld en betalen met uw betaalpas in het buitenland.

U krijgt een rekening met betaalpas en toegang tot Internet Bankieren. Gebruikt u Internet Bankieren van RegioBank dan kunt u ook de Mobiel Bankieren app van RegioBank downloaden op uw telefoon of tablet. Zo kunt u altijd uw saldo bekijken, geld overboeken of uw aankoop betalen wanneer u maar wilt.

Betalen in Nederland en daarbuiten

Met de betaalpas betaalt u eenvoudig bij alle winkels in Nederland. Bent u op reis? Dan kunt u bij alle geldautomaten in Europa contant geld opnemen. U kunt ook buiten Europa pinnen. Let op: pinnen buiten Europa staat standaard uit. In het buitenland kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor de opname van contant geld en betalen met uw betaalpas.

Pinnen buiten Europa aanzetten

Creditcard

U kunt ervoor kiezen om Plus Betalen uit te breiden met een creditcard. Met onze creditcard kunt u over de hele wereld betalen en contant geld opnemen. Heel handig op vakantie, bijvoorbeeld in het hotel of als u de tolweg moet betalen. Ook kunt u de creditcard gebruiken voor online aankopen. U betaalt veilig en uw aankoop is in de meeste gevallen verzekerd. Dat is handig als uw aankoop niet wordt bezorgd of onderweg kapot is gegaan. De creditcardrekening wordt automatisch afgeschreven van uw Plus Betalen.

Goed om te weten: RegioBank werkt voor de creditcard samen met International Card Services (ICS). Online rekeningafschriften en betalingen gaan via de app van ICS.

Vraag creditcard aan

Internet Bankieren

Uw bankzaken regelen wanneer het u het beste uitkomt? Met Internet Bankieren regelt u al uw bankzaken gewoon thuis, vanachter uw computer. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding en uw RegioBank digipas, een beveiligingsapparaatje waarmee u kunt inloggen op uw Internet Bankieren-omgeving.

Met Internet Bankieren regelt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken. U kunt overboekingen doen naar rekeningen in binnen- en buitenland, uw saldo bekijken en rekeningafschriften printen. Ook betalingen via iDEAL zijn mogelijk. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

Internet Bankieren aanvragen

Mobiel Bankieren

Met de Mobiel Bankieren app heeft u altijd toegang tot uw betaalrekening. Of u nu thuis bent of onderweg. Zo kunt u snel uw saldo checken of meteen geld overboeken. Ook in het buitenland. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke code of, als uw telefoon dit toestaat, met uw vingerafdruk. Onze klanten zijn erg tevreden over Mobiel Bankieren en geven de app een 8,8! U downloadt de Mobiel Bankieren app via de App store (iOS) of Google play (Android):

Mobiel Betalen

Als u een betaalrekening bij RegioBank heeft, kunt u ook mobiel betalen. Mobiel betalen werkt zoals contactloos betalen met uw betaalpas, maar dan met uw smartphone. Om af te rekenen, maakt de NFC-chip in uw telefoon contact met de betaalautomaat in de winkel. De betaalautomaten zijn herkenbaar aan dit logo.

Hulp van uw Zelfstandig Adviseur

Als u Plus Betalen bij RegioBank heeft, kunt u met al uw vragen terecht bij uw Zelfstandig Adviseur. Of het nou gaat over betalingen, sparen of hypotheken. Uw adviseur helpt u graag.

Rood staan op uw bankrekening

Heeft u een onverwachte uitgave? Geen nood. U kunt Plus Betalen uitbreiden met een krediet. U kunt dan tot € 2.500 rood staan op uw betaalrekening. U betaalt alleen de rente over het bedrag dat u rood staat. Goed om te weten: staat u langer dan één maand ongeoorloofd rood? Dus meer dan € 2.500? Dan zijn we verplicht dat te melden aan het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Lees meer over Rood staan

Emergency cash

Is uw betaalpas kwijtgeraakt of kapotgegaan tijdens uw verblijf in het buitenland? Dan is het belangrijk dat u kunt blijven betalen. Met Emergency cash regelt u contant geld op uw verblijfadres. Eén telefoontje is genoeg. Dan zorgen wij dat het geld snel voor u beschikbaar is. Zo kunt u gewoon van uw vakantie blijven genieten.

Emergency cash regelen

RegioBank team

Uw betaalrekening

Wilt u een nieuwe bankrekening? Het is zo geregeld, één van onze adviseurs helpt u graag.