Een betaalrekening die bij u past

  • Onze adviseurs staan voor u klaar
  • Beste cijfer voor onze betaalrekening en service
  • Word ook klant en krijg een cadeaubon van € 25*

Onze klanten kiezen voor persoonlijk contact én online

Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt voor persoonlijk advies terecht bij uw Zelfstandig Adviseur.

Ook als u hulp of uitleg wilt bij het regelen van uw bankzaken. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app. RegioBank heeft altijd een bankrekening die bij u past. Onze adviseurs helpen u graag verder.

In het kort

Keuze uit 2 betaalpakketten: Plus Betalen en Jongerenbetaalrekening

Persoonlijk advies over best passende betaalpakket

Online én mobiel bankieren

Betaalpas met contactloos betalen

Rood staan mogelijk

Creditcard mogelijk

Emergency cash in het buitenland

Klanten geven ons een 9,2

Hoge waardering voor onze betaalrekening én service

De bankrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6.

Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018 en websitevhjaar.nl

Tijdelijke actie: een cadeaubon van € 25

Wilt u ook uw betaalrekening bij de best beoordeelde bank? En gebruik kunnen maken van persoonlijk advies? Maak dan nu een afspraak met een adviseur bij u in de buurt.

Sluit u vóór 29 juni een betaalrekening met Overstapservice bij uw adviseur af, dan krijgt u een cadeaubon van € 25 van een winkel in de buurt. Vraag uw adviseur naar het aanbod dat hij voor u geregeld heeft. Bekijk in de deelnemerslijst** of uw adviseur meedoet aan de actie. Lees de actievoorwaarden*.


Ja, ik wil klant worden

Nieuw: zelf uw pincode wijzigen

Bij een nieuwe betaalrekening hoort een nieuwe pincode. Wilt u uw pincode houden? Of wilt u zelf uw pincode kiezen? Dat kan bij RegioBank. U kunt zelf eenvoudig uw pincode wijzigen bij een geldautomaat van RegioBank of SNS.
Lees hoe u uw pincode verandert