Pinpas nodig op de middelbare school?

  • Pinpas, mobiele app voor uw kind
  • Help uw kind tips over veilig pinnen
  • Tot 27 april 2018 € 5 cadeau*

Vraag een rekening voor uw kind aan

Gaat uw kind straks naar de middelbare school? Dan gaat er veel veranderen. Sommige dingen kunt u nu al regelen voor uw kind. Een eigen pinpas bijvoorbeeld. Want goed omgaan met geld leert uw kind stap voor stap. Door samen met u te oefenen. JongWijs helpt u daar graag bij. Met een pinpas, mobiele app én tips over veilig pinnen.

€ 5 voor uw kind cadeau

Opent u het JongWijs pakket met de pinpas vóór 27 april 2018, dan krijgt uw kind van ons in mei € 5 op de JongWijs Betaalrekening gestort*. Dat is in ieder geval een mooie start!

Lees meer over JongWijs

Uw kind voorbereiden op de brugklas

De eerste schooldag blijft altijd spannend. U kunt uw kind wel voorbereiden. Ook in het vertrouwd raken met geldzaken. Wacht niet tot de middelbare school, zodat uw kind in één keer alles voor zijn of haar kiezen krijgt. Gebruik groep 7 en 8 om uw kind stap voor stap alles te leren. Zo geeft u uw kind een mooie basis mee.

Uw kind gaat zelfstandig pinnen

Pinnen is voor ons dagelijkse kost. Toch maken we onbewust veel keuzes. Het geldbedrag, wel of geen transactie bon, het intoetsen van uw pincode afschermen, uw betaalpas en het contante geld goed opbergen. Deze stappen zijn voor uw kind niet vanzelfsprekend. Samen oefenen maakt uw kind zelfverzekerd.

Vraag een rekening voor uw kind aan

Betalen zoals u dat wilt

Snel en eenvoudig uw betalingen regelen? Dat kan met een bankrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij u past.

Bekijk alle bankrekeningen

RegioBank team

Uw bankrekening

Wilt u een nieuwe bankrekening? Het is zo geregeld, één van onze adviseurs helpt u graag.