RegioBank organiseert Nationale DorpenTop: meld je aan!

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Op vrijdag 25 juni organiseren wij de gratis Nationale DorpenTop, het event over de regio. Tijdens een online livestream van 13.00 tot 14.30 uur is er een gevarieerd programma met interessante gasten over de kracht van de regio.

Meld je aan!

Al meer dan 100 jaar is RegioBank de bank in de buurt. Via zo’n 475 Zelfstandig Adviseurs zijn we altijd dichtbij. Daardoor weten we hoe belangrijk een fijne buurt is waarin mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Zodat iedereen er met veel plezier kan wonen, werken en leven.

De kracht van de regio

Om de regio een podium te geven, organiseert RegioBank op vrijdag 25 juni de allereerste Nationale Dorpentop. In een online livestream vanuit het prachtige Gelderse dorpje Lichtenvoorde vertellen experts, lokale ondernemers én Zelfstandig Adviseurs over het belang van een sterke regio – natuurlijk niet alleen in Lichtenvoorde, maar in álle Nederlandse regio’s.

Het programma

We staan stil bij de economische en sociale ontwikkelingen in de regio. Een hoogleraar vertelt meer over de verbinding tussen de regio en de Randstad. Ook bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van leefbaarheid in de buurt. Er is een bijdrage van o.a. RegioBank-directeur Rein Wispelweij, Özcan Akyol (EUS) en Rob Dekay. Evelien Bosch is de dagvoorzitter tijdens dit event.

Meld u gratis aan

Benieuwd? Kijk mee en laat u inspireren. De Nationale DorpenTop is interessant voor iedereen. Voor onze klanten, adviseurs, lokale ondernemers, bestuurders en andere zakelijke relaties.

Ja, ik ben er graag bij

We hopen u vrijdag 25 juni te zien tijdens de Nationale DorpenTop. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur.

Delen via