Nationale DorpenTop gemist? Bekijk de uitzending alsnog

Heeft u afgelopen vrijdag niet mee kunnen kijken? Dan kunt u het volledige event gewoon online terugkijken. De Nationale DorpenTop is interessant voor iedereen. Voor onze klanten, adviseurs, lokale ondernemers, bestuurders en andere zakelijke relaties. De Nationale DorpenTop wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Over RegioBank

Al meer dan 100 jaar is RegioBank de bank in de buurt. Via zo’n 475 Zelfstandig Adviseurs zijn we altijd dichtbij. Daardoor weten we hoe belangrijk een fijne buurt is waarin mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Zodat iedereen er met veel plezier kan wonen, werken en leven.

De kracht van de regio

Om de regio een podium te geven, organiseerde RegioBank op vrijdag 25 juni de allereerste Nationale Dorpentop. In een online livestream vanuit het prachtige Gelderse dorpje Lichtenvoorde vertelden experts, lokale ondernemers én Zelfstandig Adviseurs over het belang van een sterke regio – natuurlijk niet alleen in Lichtenvoorde, maar in álle Nederlandse regio’s.

Het programma

De vitaliteit van de regio en het belang daarvan voor Nederland stonden afgelopen vrijdag centraal tijdens de eerste Nationale DorpenTop van RegioBank. Op het Zwarte Cross terrein in Lichtenvoorde, een van de meest iconische plekken in de Achterhoek, gingen sprekers zoals Ronnie Degen (directeur/mede-eigenaar Feestfabriek Alles Komt Goed BV), Bart-Jan Krouwel (oud-bankier bij o.a. Triodos en Rabobank), prof. dr. Gert-Jan Hospers (hoogleraar Stad en Regio aan de Radboud Universiteit), Jacco Vonhof (MKB Nederland), Floor Milikowski (auteur van ‘Een klein land met verre uithoeken’), Özcan Akyol (columnist) en Marieke Frank (wethouder Oost-Gelre) met elkaar in discussie over de kracht van de regio.

Delen via