Bankieren tijdens de feestdagen

goede_vrijdag_pasen_1200
Op Goede Vrijdag (19 april) en met Pasen (zondag 21 en maandag 22 april) is er beperkt betalingsverkeer. Dit betekent dat niet al uw overboekingen direct verwerkt worden. Houd hier rekening mee als u in deze periode een betaling doet.

Betalingen rondom Pasen

Wij gaan stapsgewijs over op Instant Payments voor overboekingen. Dat betekent dat uw betalingen naar rekeninghouders bij andere banken (ABN AMRO, ING, SNS, Rabobank, ASN en Knab) steeds vaker meteen op de rekening van de ander staat. Oók tijdens de feestdagen. Met Goede Vrijdag en Pasen zijn we echter nog niet volledig over op Instant Payments. Daarom adviseren wij u om geen risico te nemen.

Andere verwerkingstijden

Zorg er voor dat u uw betaling tijdig doet. Betalingen met uitvoerdatum vrijdag 19 april, worden namelijk pas dinsdag 23 april bijgeschreven op de rekening van de ontvanger. Wilt u nog een betaling doen voor Goede Vrijdag of Pasen? Doe dit dan uiterlijk donderdag 18 april vóór 15.00 uur. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app kunt u deze opdrachten 24 uur, 7 dagen in de week versturen.

Openingstijden kantoren en webcare

Informeer bij uw Zelfstandig Adviseur naar de openingstijden van het kantoor op Goede Vrijdag en met Pasen. Onze Webcare collega’s zijn op Goede Vrijdag gewoon bereikbaar van 8.30 – 17.00 uur. Op maandag 22 april vieren ook zij Pasen. U krijgt dan dus later antwoord dan u van ons gewend bent.

Bekijk alle verwerkingstijden

Fijne feestdagen!