Beste Website van het Jaar 2018

Website van het jaar award

Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want regiobank.nl is de Beste Website van het Jaar 2018 geworden in de categorie Banken en Beleggen. We vinden het ontzettend fijn dat zoveel klanten op onze website hebben gestemd. 

‘Ontzettend gaaf’

RegioBank-directeur Rien Wispelweij: ‘Wat ontzettend gaaf dat we deze prijs hebben gewonnen. Onze klanten weten RegioBank via onze Zelfstandig Adviseurs al goed te vinden, en dus ook online. Deze award bevestigt voor mij dat onze klanten de juiste antwoorden op hun vragen krijgen op onze site. En dat is waar het wat mij betreft om draait. De klant zowel off- als online goed bedienen.’

Meer zelf online regelen

Eind maart dit jaar ging de vernieuwde website van RegioBank online. Een frisse en toegankelijke site, die beter past bij de persoonlijke bank die we willen zijn. Nog een voordeel van de nieuwe site: klanten kunnen meer zelf online regelen.

Over de verkiezing

De verkiezing voor Website van het Jaar 2018 kent in totaal 34 categorieën. Binnen elke categorie zijn er twee awards te vergeven: een voor de Beste Website en een voor de Populairste Website. Het publiek mag stemmen en bepaalt dus wie er wint. In totaal werd er bijna 400.000 keer gestemd! RegioBank won dus de award voor Beste Website in de categorie Banken & Beleggen en ASN Bank was volgens de stemmers de Populairste Website in dezelfde categorie. De overall winnaar was Buienradar.

Meer weten over RegioBank?

Delen via