Claim nu uw collectegebied voor het Oranje Fonds!

Vrouw met collectebus

Als (lid van een) vereniging of stichting kunt u dit jaar weer meedoen met de Oranje Fonds Collecte. Daarmee spekt u niet alleen de kas van uw eigen vereniging, maar steunt u ook andere sociale projecten in uw regio. En u vergroot uw naamsbekendheid. Claim snel uw collectegebied.

Hoe werkt het?

Het Oranje Fonds organiseert voor de vijfde keer een landelijke collecteweek. Dit jaar van 11 tot en met 15 juni. Alle verenigingen of stichtingen in Nederland kunnen hieraan meedoen. De helft van het geld mag uw vereniging of stichting zelf besteden aan uw maatschappelijke activiteiten. De andere helft gaat naar sociale projecten in uw regio. Bijvoorbeeld naar voedselbanken of projecten die bijvoorbeeld eenzaamheid onder ouderen tegengaan of kinderen met een beperking weer laten meedoen in de maatschappij. Projecten die het geld en de steun van de gemeenschap hard nodig hebben.

Claim nu uw collectegebied

Wilt u meedoen? Schrijf u dan snel in, want per collectegebied mag er maar één vereniging of stichting langs de deuren.

Ik wil me inschrijven!

Iedere euro goed besteed

Alle kosten van de collecte, zoals organisatie en materiaal, komen voor rekening van het Oranje Fonds. Als partner van het Oranje Fonds zorgt RegioBank voor het geldtransport. Een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt zamelt het opgehaalde geld in. Zo wordt iedere euro uit uw collectebus besteed aan projecten die onze samenleving socialer maken. Een fijne samenleving, vanzelfsprekend toch?

Over het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waarin mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het fonds zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. RegioBank wil een bijdrage leveren aan de lokale verbondenheid in dorpen en kleine steden. Daarom zijn we partner van het Oranje Fonds. Helpt u ons mee?

Delen via