Populairste Website van het Jaar 2019

Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want regiobank.nl is de Populairste Website van het Jaar 2019 in de categorie ‘Banken en Beleggen’.

De tweede prijs ontvingen wij voor ‘Beste Website van het Jaar’ in deze categorie. We vinden het ontzettend fijn dat zoveel klanten op onze website hebben gestemd.

'Online antwoorden vinden'

Contentspecialist Bart van Dijck nam de prijs namens RegioBank in ontvangst: ‘Wat ontzettend gaaf dat we deze prijs hebben gewonnen! De vernieuwde website van RegioBank is nu anderhalf jaar online. Ons team werkt iedere dag hard om de website te verbeteren. Zodat klanten óók online antwoorden vinden op hun vragen en online meer kunnen regelen. De prijs bevestigt dat we goed op weg zijn.'

Over de verkiezing

De verkiezing voor Website van het Jaar 2019 kent in totaal 37 categorieën. Binnen elke categorie zijn er twee awards te vergeven: een voor de Beste Website en een voor de Populairste Website. Het publiek mag stemmen en bepaalt dus wie er wint. In totaal werd er meer dan 500.000 keer gestemd! RegioBank won dus de award voor Populairste Website in de categorie Banken & Beleggen en ASN Bank was volgens de stemmers de Beste Website in dezelfde categorie. De overall winnaar was PSV.nl.