Welke bank geeft ú een dikke bonus?

Studeren, een eigen auto kopen of op wereldreis gaan. Wie 18 jaar is, heeft dromen. Kleine én grote. Met Zilvervloot Sparen helpt RegioBank u om de dromen van uw kind waar te maken. Hoe? Door een flinke bonus te geven op het bedrag dat ú spaart!

Help uw (klein)kind op weg

18 jaar oud, en de wereld ligt aan je voeten. Een verre reis maken naar Australië of Nieuw Zeeland. Je eerste autootje kopen, zodat je nooit meer met de bus hoeft. Of misschien wel een eigen bedrijfje beginnen. Toekomstdromen, die zijn er genoeg als je 18 bent. Maar het geld om ze waar te maken ontbreekt helaas vaak nog. Met Zilvervloot Sparen kunt u uw (klein)kind een financieel steuntje in de rug geven. Bovendien ontvangt u er nu een mooie bonus op. En daar hoeft u helemaal niks extra’s voor te doen.

Ontvang 1% bonus voor ieder spaarjaar

Hoe deze bonusregeling in de praktijk werkt? Heel simpel. Voor ieder jaar dat u spaart, ontvangt u 1% bonus. Bovenop de rente die u sowieso al krijgt. U kunt maximaal 10% bonus ontvangen. En mag € 600 per jaar sparen. Minder mag natuurlijk ook. Dus stel, u opent bij de geboorte van uw (klein)kind een Zilvervloot Spaarrekening. En spaart elk jaar het maximale bedrag van € 600. Dan staat er na 18 jaar € 10.800 op de spaarrekening. Over dit bedrag krijgt u de maximale bonus van 10%. Dat is € 1.080 een mooi extra zakcentje voor uw kind.

Open de rekening vóór de 16e verjaardag

Heeft u al een zoon of dochter, maar leest u nu pas voor het eerst over Zilvervloot Sparen? Geeft niks, ook nu kunt u nog gewoon een spaarrekening openen. Is uw kind bijvoorbeeld 12 jaar? Dan kunt u nog vijf volle jaren sparen. En krijgt uw kind op zijn 18e verjaardag dus een bonus van 5% over het gespaarde bedrag. Open de Zilvervloot Spaarrekening vóór de 16e verjaardag van uw kind. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk.

Mag iedereen een rekening openen?

Nee. Alleen de wettelijke vertegenwoordiger(s) van het kind mag de spaarrekening openen. Dit kan een ouder zijn, of een verzorger. Bent u een opa of oma en wilt u graag de Zilvervloot Spaarrekening cadeau geven? U regelt dat eenvoudig bij een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Neem dan wel even een ouder of verzorger mee. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u graag verder.

Tussentijds geld opnemen? Dat kan!

Een spaarrekening is natuurlijk eigenlijk bedoeld om te sparen. En het zou mooi zijn als de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind onaangeraakt blijft. Toch komt het soms voor dat u geld moet opnemen van de rekening. Bijvoorbeeld om schoolboeken of een fiets te kopen. Daarom mag de ouder (of verzorger) altijd geld opnemen van de rekening. Dit kan via Mijn RegioBank of uw Zelfstandig Adviseur. U ontvangt dan geen bonus over het geld dat u opneemt.

Meer info?

Wilt u meer weten over Zilvervloot Sparen of meteen een rekening openen? Ga dan even langs bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De koffie staat klaar.

Delen via