RegioBank: welkom zonder afspraak

Ons RegioBank-kantoor maakt deel uit van een gemeenschap. Dat betekent echt iets. Het betekent dat als alle handtekeningen gezet zijn, het contact niet verbroken wordt. Wat we adviseren, daar begint het pas mee. Voor onze klanten, maar ook voor ons. Of het nu om een hypotheek, een verzekering of een pensioenplan gaat.

Klinkt dat abstract? Ik zal wat voorbeelden geven. Is de hypotheek die u nu kiest, over tien jaar nog wel de beste keuze? Als u schade heeft, hoe zorgt u er dan voor dat u kosteloos weer verder kan? En waar moet u voor kiezen als uw lijfrente tot uitkering komt? Door na die eerste handtekening contact te blijven houden, laten we zien dat we het volste vertrouwen hebben in ons eigen advies.

Verschillende generaties

Het leukste vind ik het als dat contact van ouder op kind doorgegeven wordt. Ik heb klanten die van hun pensioen genieten met een lijfrentepolis die ik zelf nog heb afgesloten. Hun kinderen heb ik geholpen met het rondmaken van hun eerste hypotheek. Fantastisch vind ik dat, echt waar. Dat ik dat kan betekenen voor de omgeving waar ik zelf leef.

Welkom zonder afspraak

De financiƫle wereld heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen jaren. Dat is jammer, maar ik begrijp wel waar het beeld vandaan komt. Toch is ons kantoor anders denk ik. We verstoppen ons niet in grote kantoren waar je alleen met een pasje naar binnen mag. Bij ons kun je zo binnenlopen. Dat moet ik wel eens uitleggen als ik op een feestje ben.

Wat we aanbieden is bovendien helder en eenvoudig. Ik zou ook niet iets willen aanraden aan mijn klanten dat ik zelf niet aan hen uitgelegd krijg. Met die stelregel zijn financiƫle zaken helemaal niet zo'n ver-van-je-bed-show als u misschien dacht. Maar daar ben je een adviseur voor, om dat goed voor het voetlicht te brengen.

Klein kantoor: ouderwets?

Er wordt mij ook nog wel eens gevraagd of een relatief klein bankkantoor niet wat ouderwets is. Ik zou eigenlijk niet weten waarom. We hebben alles in huis voor onze klanten die digitaal willen bankieren. We zijn bereikbaar via de app, online of telefonisch.

Maar juist wij beseffen dat er nog steeds heel veel mensen zijn die de voorkeur geven aan persoonlijk contact. Gelukkig maar, anders zou ons werk ook een stuk minder leuk zijn.

Benieuwd geworden naar RegioBank? Loop gewoon eens bij ons binnen. Daar is geen afspraak voor nodig. Kennismaken kan altijd.