Sparen. Dat voelt goed!

Een wereldreis, uw eerste koophuis, of een nieuwe auto. Typisch van die dingen die flink wat geld kosten. Op zulke momenten is het fijn om wat spaargeld te hebben. En als u dat niet heeft, dan is het slim om er nu geld voor opzij te gaan zetten. Kunt u straks al die leuke dingen doen! Bovendien geeft sparen een goed gevoel.

Sparen maakt gelukkig

Na een jaar geld opzijzetten is het zover: u kunt eindelijk die nieuwe auto kopen. Groot feest natuurlijk, maar stiekem was dat spaarjaar ook een mooie tijd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat voor veel mensen het spaarproces minstens net zo leuk is als de daadwerkelijke aankoop. Hoe duidelijker de spaarwens, hoe leuker het is om geld opzij te leggen. Tip: maak uw spaardoel dus lekker concreet!

Voor ieder doel een eigen spaarpot

Wilt u niet alleen een nieuwe auto, maar ook de tuin een metamorfose geven of uw kinderen laten studeren? Maak dan voor ieder spaardoel een eigen spaarpot aan. Als u een spaarrekening bij RegioBank heeft, kunt u dat ook heel eenvoudig online doen in onze Mobiel Bankieren app . Per spaardoel bepaalt u hoeveel u elke maand wilt inleggen. En… uw vakantiegeld kunt u ook verdelen over al die verschillende spaarpotjes. Dat tikt lekker aan!

Welke spaarrekening past bij u?

Misschien is uw spaardoel wel zo groot, dat u er beter een speciale spaarrekening voor kunt openen. Bijvoorbeeld voor uw eerste huis , of voor de studie van uw kind . Bij RegioBank hebben we verschillende spaarrekeningen. Benieuwd welke rekening bij u past? Kijk op de website of loop eens langs bij een Zelfstandig Adviseur. Hij of zij kan u helpen met het maken van een goede keuze.

 Wilt u gewoon elke maand flexibel sparen en ook makkelijk geld kunnen opnemen als dat nodig is? Dat kan met Spaar-op-Maat Vrij, onze meest gekozen spaarrekening.

 Lees meer over Spaar-op-Maat-Vrij