Klanten ASN Bank, RegioBank en SNS testen nieuwe functies in mobiel bankieren app

Vanaf 27 augustus 2018 kunnen klanten van ASN Bank, RegioBank en SNS (allen onderdeel van de Volksbank) de nieuwste functies en ideeën op het gebied van mobiel bankieren zelf testen. Dit kan in de Sl!m mobiel bankieren app.

Sl!m mobiel bankieren

De app Sl!m is een kopie van de mobiel bankieren app mét de nieuwste functies en modellen die in ontwikkeling zijn. Bedoeld voor klanten die de nieuwste ideeën willen testen. En werkt een nieuwe functie goed? Dan komt het in de ‘gewone’ mobiel bankieren app. Sl!m test de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie. Zo geeft de klant samen met haar bank vorm aan de toekomst van mobiel bankieren.

Nieuw: Mijn budget

Een mooi voorbeeld van een nieuw functie is Mijn budget. Met deze nieuwe functie ziet de klant hoeveel hij nog kan besteden tot zijn volgende inkomen op de rekening staat. In het overzicht van Mijn budget staan de verwachte vaste inkomsten en uitgaven en het budget. Dit helpt gebruikers goed op hun geld en uitgaven te letten.

Blijf ook mobiel bankieren gebruiken

Sl!m is net zo veilig als mobiel bankieren en klanten kunnen het gebruiken voor bijna al hun bankzaken. Testers moeten ook de mobiel bankieren app van hun eigen bank (ASN Bank, RegioBank of SNS) op hun telefoon of tablet laten staan, want de klant kan Sl!m niet gebruiken om te betalen met iDEAL. Bovendien kan het voorkomen dat Sl!m soms tijdelijk niet goed werkt omdat nieuwe functies nog niet volledig zijn ontwikkeld.

De Volksbank & innovatie

De Volksbank wil innoveren op een manier die bijdraagt aan onze missie bankieren met de menselijke maat: we willen er zijn voor mensen, in goede en in slechte tijden. We richten ons op het vergroten van duurzaamheid en financiële weerbaarheid. Op het gebied van innovatie ontwikkelen we hiervoor oplossingen die onze klanten verder helpen. Dat doen we bijvoorbeeld via hackathons, met de Sl!m bankieren app van onze merken en door samen te werken met diverse start-ups en idee-ontwikkelaars.