De omgeving van Adviesgroep de Vogel, RegioBank in Ouddorp Zh

Adviesgroep de Vogel

In Ouddorp vindt u assurantiekantoor Adviesgroep De Vogel. Specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen voor inwoners en bedrijven in de regio. Bij deze Zelfstandig Adviseur voor Regiobank kunt u terecht voor al uw financiële zaken.

Herkenbaar en persoonlijk

Vertrouwde gezichten en een persoonlijke benadering, dat is wat klanten waarderen aan Adviesgroep De Vogel. U bent hier welkom voor onafhankelijk en professioneel advies. Bij binnenkomst wordt u altijd vriendelijk begroet aan de balie. Heeft uw vraag meer tijd nodig? Dan kunt u met een goede kop koffie plaatsnemen in een van de spreekkamers, waar prachtige foto’s van de regio aan de muur hangen.

Appeltaartactie

Ook als u geen bezoek brengt aan het kantoor, is de kans groot dat u Adviesgroep De Vogel tegenkomt in de regio. Ze sponsoren diverse lokale verenigingen en de band daarmee is sterk. Daarnaast organiseert het bedrijf ieder najaar een appeltaartactie. Klanten kunnen appeltaartpakketten ophalen, de taart zelf bakken en weggeven aan ouderen in de buurt.

Passend advies

Deze Zelfstandig Adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Van een spaarrekening voor uw kind tot een zakelijke betaalrekening voor uw bedrijf. Ook kunnen klanten hier terecht voor hulp bij internetbankieren – maar natuurlijk ook gewoon voor een praatje. Wat uw vraag of wens ook is: hier krijgt u altijd een passend advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sharon Troost

Sharon Troost

Medewerker Hypotheken, Leven en Bank
We bouwen een band op met onze klanten. Daardoor kunnen we hen goed advies geven.
Carlina Prince

Carlina Prince

Specialist Zorgverzekeringen en medewerker Bank
Erik Boender

Erik Boender

Specialist Hypotheken, Leven en Sparen

Producten

Betalen Sparen
Hypotheken Jeugd
Zakelijk Aanvullend pensioen
Beleggen Lenen