De omgeving van Adviseurs met Visie B.V., RegioBank in Leende

Adviseurs met Visie B.V.

Adviseurs met Visie B.V. is te vinden in het centrum van Leende. In 2001 hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij verder gegaan onder onze huidige naam in ons pand, gelegen in de dorpskern. U een zo breed mogelijk advies geven, staat bij ons centraal. In het dorp is een hoog ons kent ons gehalte. Dat vertrouwde gevoel vindt u op het kantoor terug. Wij staan dicht bij de klant zodat u zich altijd welkom bij ons voelt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Maarten Kusters

Maarten Kusters

Ons kantoor is uitgegroeid tot een plek waar u terecht kunt voor zowel uw verzekeringen als voor uw financiƫle zaken. Wij hechten aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd voor u.
Frank Claassen

Frank Claassen

Op het gebied van financiƫle dienstverlening, in zijn ruimste zin, voel ik mij bijzonder thuis. Ik heb het financieel ontzorgen van onze relaties dan ook hoog in het vaandel. Deze uitdaging geeft mij dagelijks weer energie.

Eigen specialiteit

Het team bestaat uit vier personen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. De lijntjes op het kantoor zijn kort. We weten altijd van elkaar wie wat doet. Zo kan iedereen u altijd te woord staan. Wij geven u advies over uw verzekeringen, pensioenen en hypotheek en bancaire zaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank leggen wij u alles uit over de betaal- en spaar mogelijkheden. Hiervoor bemiddelen wij exclusief. Wij bieden helderheid wanneer de grote hoeveelheid informatie u overspoelt.

Flexibel

Wij stellen ons flexibel op en geven u een compleet plaatje. Bemiddelen voor een van uw producten doen wij graag. De afspraak of het advies doen we op een moment dat u schikt. Zo is het altijd mogelijk om elkaar op een juist moment te treffen. Het extra stapje zetten om uw verwachting te overtreffen, zetten wij graag. We zijn pas tevreden wanneer alles duidelijk en begrijpelijk voor u is.