Omgeving van Rij Verzekeringen

Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V.

In het centrum van het dorp Zuidland, om de hoek bij het winkelcentrum, zit Van Rij Verzekeringen. Een klein en persoonlijk bureau, waar u met al uw financiële vragen – van spaarrekening tot hypotheekadvies – terechtkunt. Het kantoor is makkelijk te bereiken, en u kunt parkeren voor de deur.

Informeel

Of u nu alleen een vraag heeft of gelijk een verzekering of rekening wilt afsluiten. U kunt bij Van Rij Verzekeringen gewoon even binnenlopen. Het kleine team zorgt voor een informele sfeer. En dat is belangrijk voor een dorp als Zuidland. Het bureau staat dicht bij de mensen. Directeur Maarten de Heer Kloots werkt hier samen met zijn dochter Stefanie De Heer Kloots. Josette is de derde kracht van het team. Zij woont al lange tijd in Zuidland en is voor veel inwoners een bekend gezicht.

Van hypotheekadvies tot vermogensgroei

Het team van Van Rij Verzekeringen helpt u bij al uw financiële zaken. Daarnaast zijn ze specialist op het gebied van hypotheekadvisering, oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer. Van Rij Verzekeringen geeft over al haar producten onafhankelijk advies. Alleen voor spaar- en betaalproducten adviseert ze exclusief voor RegioBank.

Advies op maat

Het team kijkt en luistert goed naar wat een klant nodig heeft. Velen komen voor een standaardproduct, zoals een inboedelverzekering. Maar in sommige gevallen is advies op maat nodig. Denk aan een verzekering voor waardevolle muziekinstrumenten die ook buitenshuis gebruikt worden. Het team houdt graag rekening met uw wensen en zoekt de oplossing die het beste bij u past.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Maarten de Heer Kloots

Maarten de Heer Kloots

Directeur
Ik geloof erin dat eerlijk en deskundig advies altijd de basis moet zijn van een bedrijf als het onze. Aan het eind van de dag telt vooral het klantbelang.
Stefanie de Heer Kloots

Stefanie de Heer Kloots

Adviseur
We hebben met veel van onze klanten goed en persoonlijk contact. Hoe langer je hier werkt, hoe beter de band tussen jou en de klant wordt. Ik vind het belangrijk om te investeren in die persoonlijke relatie. Veel klanten hebben ook behoefte aan een informeel gesprek.
Josette van Dam

Josette van Dam

Leidinggevende
‘“Wat fijn dat jullie er nog zijn” en “Jullie blijven toch wel?” Dit zijn twee opmerkingen die we vaak van klanten horen. Nu ben ik geboren en opgegroeid in Zuidland en ken daardoor veel mensen persoonlijk. Dat is natuurlijk een voordeel en ook makkelijker om je in de situatie van de klant in te leven. Al bijna 20 jaar werk ik hier met veel plezier.”