De omgeving van Assurantiekantoor Kret, RegioBank in Noordwijk

Assurantiekantoor Kret

Vijftig jaar geleden begon Assurantiekantoor Kret als een kantoor aan huis. Inmiddels is de derde generatie van de familie Kret werkzaam binnen het assurantiekantoor. Hoewel nieuwe familieleden hun intrede deden, werken al onze medewerkers hier al meer dan twintig jaar. Wij kennen Noordwijk, onze klanten en hun principes door en door.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Dylan Kret

Dylan Kret

Vennoot en algemeen adviseur bankzaken
“Ik haal enorm veel plezier uit de diversiteit in mijn werk. Het inspelen op de veranderingen in de financiële wereld, daagt mij keer op keer uit.”

Vertrouwd

Het grootste gedeelte van ons klantenbestand bestaat uit families die al jarenlang klant van ons zijn. Zo ging niet alleen onze service van generatie op generatie, ook generaties binnen families sloten zich aan bij ons erkende kantoor. Nieuwe klanten ontvangen wij natuurlijk met open armen. Wij gaan direct aan de slag met het bouwen van een stevige fundering voor uw financiën.

Breed advies

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Verder geven wij advies op het gebied van hypotheken en kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, aangifte inkomstenbelasting en betaal- en spaarproducten. Daarnaast verzorgen wij de complete administratie van bedrijven.

Veel kennis in huis

Ons team bestaat uit zes personen. Door de jarenlange ervaring van al onze medewerkers weten wij altijd het juiste pad te bewandelen. Kansen en gevaren zijn bij ons direct zichtbaar op de radar, zodat we u van het juiste advies kunnen voorzien.