De omgeving van AZERO Adviesgroep, RegioBank in Veenendaal

AZERO Adviesgroep

A-kwaliteit, zero problemen. Het had zomaar de slagzin van AZERO Adviesgroep in Veenendaal kunnen zijn. De adviseurs gaan namelijk alleen voor het beste resultaat voor hun klanten. Advies op maat is hierbij het absolute sleutelwoord.

Wie door de Kerkewijk in Veenendaal loopt, kán het statige witte pand van AZERO Adviesgroep haast niet missen. Mede dankzij de rode RegioBank-reclame voor de deur. Bij deze Zelfstandig Adviseur kunt u exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Foto van Bert van den Born

Bert van den Born

Foto van Henk Takken

Henk Takken

Foto van Monique Berkhof

Monique Berkhof

Echt leren kennen

Wist u dat AZERO Adviesgroep in haar beginjaren alleen adviseerde over verzekeringen en hypotheken? Om de klant het financiële totaalpakket te bieden, kwamen hier in 2001 de diensten van RegioBank bij. Waar uw vraag ook over gaat, u kunt altijd rekenen op persoonlijk contact. Uw adviseur doet er namelijk alles aan om u als klant goed te leren kennen en van daaruit met u mee te denken.

Geen vraag te moeilijk

AZERO Adviesgroep is er voor klanten van alle leeftijdsgroepen. Kinderen kloppen aan voor hun eerste rekening en betaalpas, ouderen willen graag meer weten over de overstapservice of internetbankieren. De adviseurs hebben genoeg kennis in huis om iedereen te helpen.

Contact met de buurt

Het is duidelijk: de adviseurs zijn er graag voor u. En ze staan ook klaar voor de bedrijven in de buurt. Zo is het kantoor trotse sponsor van de lokale voetbalvereniging  en de korfbalvereniging en hadden ze onlangs een leuke actie met een plaatselijk restaurant: opent iemand een rekening? Dan kreeg diegene een dinerbon cadeau. Zo slaat de klant twee vliegen in een klap!