De omgeving van Bert Ritsema Financiele Diensten, RegioBank in Veendam

Bert Ritsema Financiele Diensten

Aan de rand van het centrum in Veendam, vlakbij het NS-station, vindt u het kantoor van Bert Ritsema Financiële diensten. Uw Zelfstandig Adviseur voor RegioBank. Ester Wortmann is hier uw adviseur bankzaken en staat samen met Corné Ritsema en Natasja Smit elke werkdag voor u klaar.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ester Wortmann

Ester Wortmann

Eigenaar en hypotheek / kredietadviseur
Ik ken de situatie van mijn klanten goed en kan hen daardoor heel gericht adviseren.
Gerhard Oosterveld

Gerhard Oosterveld

Zakelijk adviseur en hypotheekadviseur
Robert Ritsema

Robert Ritsema

Zakelijk en particulier adviseur verzekeringen.
Corné Ritsema

Corné Ritsema

Kantoormanager en bankzaken
Ik zorg er als kantoormanager voor dat de organisatie op rolletjes loopt en help RegioBank-klanten aan de balie.

Van Pekela naar Veendam

Ester adviseert klanten al sinds 2008 over alle betaal- en spaarproducten van RegioBank, waar Bert Ritsema FD exclusief in bemiddelt. Eerst nog in Pekela, in het bedrijf van haar man. Na zijn overlijden koos ze ervoor het bedrijf voort te zetten in Veendam, in samenwerking met Bert Ritsema. Zijn zoon Corné heeft inmiddels het stokje van hem overgenomen. Als u binnenkomt is de kans groot dat u Corné of Natasja achter de balie treft. Zij helpen u met de dagelijkse bankzaken, zoals geld storten of opnemen. Voor advies over een nieuwe betaal- of spaarrekening, pensioen, hypotheek, beleggings- of
zakelijke rekening kunt u bij Ester terecht. 

Kantoor in de buurt

Een bank om de hoek, waar je snel hulp krijgt bij al je vragen. Voor veel mensen is dat de ideale situatie. Maar veel grote financiële instellingen vertrekken juist uit Veendam en zitten daardoor niet meer in de buurt. Ester ziet de klanten van deze banken steeds vaker bij haar op kantoor. En door de persoonlijke service die ze biedt als Zelfstandig Adviseur, beslissen ze dan regelmatig naar RegioBank over te stappen. Ester geniet het meest als ze haar klanten kan helpen met een duidelijk antwoord of passend product. Klant tevreden, Ester tevreden.

Persoonlijke band

Ester kent haar klanten bijna allemaal persoonlijk. En dat zorgt voor een bijzondere band. Bijvoorbeeld met een man die zó verlegen was, dat hij buiten bleef wachten tot hij aan de beurt was. Hij is Ester altijd trouw gebleven en voelt zich inmiddels helemaal thuis. Hij loopt nu gewoon naar binnen en pakt zelf zijn koffie. Zo blijkt: een luisterend oor is ook belangrijk. En dat biedt Ester haar klanten graag.