De omgeving van Den Dekker Assurantiën, RegioBank in Volkel

Den Dekker Assurantiën

De nauwe banden die onze medewerkers hebben met elkaar, hebben wij ook met onze klanten. Daarnaast zijn wij sterk betrokken bij de gemeenschap. Lokale verenigingen sponsoren wij graag als supporter van samenhang en gezelligheid.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Corina Hoek

Corina Hoek

Medewerker Bankzaken
De balie is mijn bureau. Hierdoor ontmoet ik veel klanten, die ik allemaal met veel plezier help. Dit doe ik zowel van A tot Z als met een kort en bondig antwoord waardoor u snel verder kunt.
Tini den Dekker

Tini den Dekker

Mede-eigenaar en medewerker bankzaken
Ik ben geboren en getogen in Volkel. Ik ken de gemeenschap door en door, net zoals alle klanten. Hierdoor leg ik snel de vinger op de zere plek.
Patrick van Gaalen

Patrick van Gaalen

Verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken
Door de jaren heen heb ik ontdekt hoe fijn een luisterend oor kan zijn. Deze taak voer ik daarom met veel geduld uit. Zo help ik u op een prettige manier verder.
Gea van Mensvoort

Gea van Mensvoort

Financieel planner, hypotheekadviseur en medewerker bankzaken
Sinds 1985 ben ik actief in binnen de financiële wereld. Elke dag zet ik met veel plezier mijn kennis en kunde in om mensen verder te helpen. Ik kijk altijd waar verbetering te vinden is.
Jolique den Dekker

Jolique den Dekker

Mede-eigenaar, administratief medewerker en medewerker bankzaken
Mijn kracht ligt grotendeels bij het administratieve gedeelte. Ik duik in de cijfers en zet vervolgens mijn inzicht en vooruitziende blik in om alles voor u op orde te krijgen.
Anne van der Meer den Dekker

Anne van der Meer den Dekker

Administratief medewerker en medewerker bankzaken
Als dochter van de eigenaren voel ik mij helemaal op mijn plek bij Den Dekker Assurantiën. Dit gevoel probeer ik ook te creeëren bij al onze klanten.

Persoonlijke wegwijzer

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij bemiddelen exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. U kunt dus bij ons terecht voor hypotheekzaken, verzekeringen én bankzaken. Door de vele jaren werkervaring die onze medewerkers hebben, weten wij als geen ander dat klanten soms kunnen verdwalen in het financiële doolhof. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor financiële planning. We kijken naar mogelijke toekomstbeelden, brengen alle scenario's in kaart en stellen vast waar u naartoe moet werken en hoe u dit het beste doet. Zo staat u er nooit alleen voor.

Betrokken en behulpzaam

Wij zetten net dat extra stapje op persoonlijk gebied. Informatie stoppen wij niet weg in memo mappen maar pikken we op en onthouden we. Hebben wij u geholpen toen u schade had aan uw keuken? Dan komen we een maand later van harte de nieuwe keuken bewonderen. En zit u met een lastige vraag? Kom dan vooral direct langs, er is altijd een medewerker die inzicht heeft in uw zaken en het juiste antwoord paraat heeft.