De omgeving van Matheeuwsen Bancaire Diensten, RegioBank in Heeze

Finturo

Finturo geeft financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen, voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij daarnaast al sinds 1998 exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Naast advies, bieden we gemak en snelheid bij storten en opnemen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Roy Matheeuwsen

Roy Matheeuwsen

Hypotheek- en financieel adviseur
“U wilt lekker leven zonder zorgen over financiële risico’s. Ik help hier graag bij door soms eenvoudige en soms complexe oplossingen voor u te bedenken en te benoemen.”
Paul Godding

Paul Godding

Verzekeringsadviseur
“Het is belangrijk om financiële risico’s goed in kaart te brengen en hierop te anticiperen. Ik help ondernemers met bewustwording van de valkuilen en het voorkomen hiervan.”
Koen van Laarhoven

Koen van Laarhoven

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Jacqueline Snoeijen

Jacqueline Snoeijen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Miranda Linders

Miranda Linders

Medewerker bankzaken
“Ik denk en leef met u mee. Ik bied een luisterend oor en werk vanuit een oprechte interesse in uw situatie.”

Gewoon advies

Het is niet altijd makkelijk om uw financiële situatie met anderen te bespreken. Daarom doen wij er alles aan om u een vertrouwd gevoel te geven. Onze laagdrempelige service vullen we aan met persoonlijke aandacht en oprechte interesse. Ons adviseurs houden geen verkooppraatjes en vullen gesprekken nooit met lastig vakjargon. In plaats daarvan leven we ons in, passen onze uitleg aan naar uw situatie en helpen u op duidelijke wijze verder.

Bij u aan de keukentafel

Ons hechte team van vijf medewerkers bestaat uit allround adviseurs die op elke vraag een passend antwoord weten. Daarnaast zijn twee van onze adviseurs gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, financieel advies en verzekeringen. Wij helpen u op ons kantoor en komen ook graag naar u toe.