De omgeving van Unive Het  Zuiden, RegioBank in Terneuzen

Franse & Partners B.V.

In een wereld die steeds meer digitaal wordt zijn écht klantgerichte organisaties steeds meer een uitzondering. Daarom geloven wij in persoonlijk en dichtbij. Wij maken graag het verschil voor u. Vanuit onze coöperatieve gedachte willen wij graag samen met u kijken naar de best passende financiële oplossing. Waar hebt u echt behoefte aan? Onze adviseurs helpen u graag op het moment dat het u uitkomt. Thuis, bij ons in de winkel, per telefoon of e-mail.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Menno Aarsen

Menno Aarsen

Hypotheek Adviseur
Jacquelien de Pooter

Jacquelien de Pooter

Adviseur Particulier

In een wereld die steeds meer digitaal wordt, zijn écht klantgerichte organisaties steeds meer een uitzondering. Daarom geloven wij in persoonlijk en dichtbij. Wij maken graag het verschil voor u. Vanuit onze coöperatieve gedachte willen wij graag samen met u kijken naar de best passende financiële oplossing. Waar hebt u echt behoefte aan? Onze adviseurs helpen u graag op het moment dat het u uitkomt. Thuis, bij ons in de winkel, per telefoon of e-mail.

Thuis. Belangrijk voor u en daarom ook voor ons.

Naast verzekeringen kunt u bij Univé Terneuzen terecht voor veel financiële aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan bankzaken, maar ook aan hypotheken. Wij begrijpen dat een huis kopen een hele stap is. Er komt veel bij kijken. Wij helpen u daar heel graag bij. Als onafhankelijk adviseur zorgen we ervoor dat u kiest voor een hypotheek die écht bij u past.

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Daardoor kunnen wij u ook helpen met uw bankzaken. Wij bemiddelen namelijk exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, inclusief Internetbankieren en de Mobiel Bankieren app.

We zijn er ook voor ondernemers!

Van huis uit zijn wij een agrarische verzekeraar. De passie en liefde voor het bedrijfsleven heeft zich vertaald in een mooi pakket zakelijke oplossingen. Daarom kunt u als ondernemer ook voor al uw zakelijke verzekeringen bij ons terecht.

Een stapje extra

Onze adviseurs zetten net een stapje extra! Het gaat om de details. Het overtreffen van uw verwachtingen, daar doen wij het voor. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw persoonlijke situatie en hebben aandacht voor uw wensen en behoeften. Persoonlijk en dichtbij, dat is waar we voor staan. De koffie staat klaar, dus voel u welkom om eens langs te komen in de Leeuwenlaan 38 in Terneuzen.