De omgeving van Gemaq, RegioBank in Groesbeek

Gemaq

Gemaq profileert zich door helder advies. Wij maken waar wat we uitspreken en draaien nooit om de hete brei heen. Ons allround kantoor helpt u verder op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen, voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Daarnaast bemiddelen wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarmogelijkheden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Patrick Jacobs

Patrick Jacobs

Mede-eigenaar, algemeen adviseur en adviseur bankzaken
De dynamiek in dit vak maakt mij elke dag weer enthousiast. De juiste producten vinden voor de klant om zo risico's te voorkomen, is fantastisch.
Mark Derks

Mark Derks

Mede-eigenaar, algemeen adviseur en adviseur bankzaken
Ik zit al 25 jaar in het vak. Ik kenmerk mijzelf door mijn gedrevenheid. Ik bijt me overal in vast, en laat niet los totdat de perfecte oplossing is gevonden.
Ingrid Lohuis

Ingrid Lohuis

Adviseur bankzaken
Lisette Verbeet

Lisette Verbeet

Algemeen adviseur en adviseur bankzaken
Omdat ik al mijn hele leven in Groesbeek woon, heb ik met veel klanten een hechte band. Op een natuurlijke en vertrouwde manier help ik iedereen verder.
Wilma Juriens

Wilma Juriens

Algemeen adviseur en adviseur bankzaken
Niks ontglipt aan mijn scherpe blik. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en ga tot het uiterste om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Truus Belderok

Truus Belderok

Algemeen adviseur en adviseur bankzaken

Afspraak maken is niet nodig

Bij ons loopt u binnen wanneer het voor u uitkomt. Een afspraak maken is daarom niet nodig. Onze adviseurs maken tijd vrij, zetten een kopje koffie en helpen u verder. U zit altijd met een adviseur die u goed kent.

Liefde voor het vak

Ons team bestaat uit vijf adviseurs die Groesbeek en omgeving op hun duimpje kennen. Zij weten wat er speelt en wat de manier van zakendoen is. Onze medewerkers lopen al minimaal 12 jaar mee in de financiĆ«le wereld en hebben stuk voor stuk enorm veel ervaring op zak. We hebben ons hart verloren aan het vakgebied en dragen onze kennis met plezier over in ons erkende leerbedrijf.