De omgeving van Van der Geest & Drost Verzekeringen, RegioBank in Noordwijkerhout

Habithuis

Van der Geest & Drost Verzekeringen is een lokaal betrokken kantoor in Noordwijkerhout.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Cheung Tracey

Cheung Tracey

Adviseur Bankzaken
Jaap  Beunder

Jaap Beunder

Adviseur bankzaken
Ik werk sinds 1980 in de financiële sector en ben deskundig op financieel, bancair en fiscaal gebied. Ik wil duidelijkheid verschaffen aan de klant. Mijn advies is onderbouwd en doordacht.
Alain  Drost

Alain Drost

Adviseur bankzaken
Ik ben een professional op het gebied van verzekeringen en financieel advies. Ik richt mijn vizier op het gezamenlijk succes op de lange termijn. U staat hierin centraal. Nu, maar ook over tien jaar.
Dick  van der Geest

Dick van der Geest

Adviseur bankzaken
Ik ben 32 jaar actief in het vak van financieel advies. Ik ga voor een langdurige relatie met de klant. Daarbij staat de klant bij mij altijd voorop om samen tot de beste oplossing te komen.

Van der Geest & Drost Verzekeringen is een lokaal betrokken kantoor in Noordwijkerhout.

We werken nauw samen met Jaap Beunder Administratie & Advies en weten wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast werken er lokale mensen bij ons. Dat voelt betrokken en dichtbij. Klanten komen graag bij ons langs, omdat ze weten dat we ze snel helpen en dat ze altijd binnen kunnen lopen voor een vraag. Samen komen we tot adviezen en oplossingen. Met één bezoek kunt u meerdere zaken regelen.

 

Kennis

Kennis

We hebben de nodige kennis in huis, maar maken ook graag kennis met u. Of u nu komt voor een hypotheek, een verzekering of om simpelweg een rekening te open, we maken altijd tijd om u te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u. Wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? Omdat we u persoonlijk kennen, kunnen we snel en doelgericht handelen. Altijd!

RegioBank

Omdat de grote banken zich terugtrekken uit de kleine dorpen, heeft juist RegioBank een grote functie. Het is een hele prettige bank en -omdat ze samenwerken met ons als Zelfstandig Adviseur- koppelt ze haar producten aan onze kennis en ervaring en zijn ze lokaal verbonden. RegioBank biedt u eenvoudige, goede producten. Voor jong en oud. Bij zo’n partij voelen wij ons thuis. U ook? Loop dan eens binnen voor meer informatie!