De omgeving van Handass Financieel Advies, RegioBank in Hilvarenbeek

Handass Financieel Advies

De adviseur die al meer dan 20 jaar bij u in de buurt opereert. Waar u zo binnen kunt lopen en welkom bent. Dat is Handass Verzekeringen. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Erik Gommers

Erik Gommers

Financieel adviseur
Per 1 juli 2018 ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken bij handass financieel advies als financieel adviseur. Ik heb meer dan voldoende ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening om u een goed advies te geven.
Pieter van der Steen

Pieter van der Steen

Directeur en Financieel Adviseur
Als allround hypotheekspecialist helpt Pieter u graag met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek, verzekering en bankzaken. Hij wil graag dat u ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.
Bram van der Steen

Bram van der Steen

Hypotheek ondersteuner
Ik ondersteun momenteel met veel plezier de hypotheekadviseurs bij de afwikkeling van uw hypotheek, zodat alles op een juiste manier wordt geregeld.
Tonny Heijnen

Tonny Heijnen

Directeur en Verzekeringsadviseur
Persoonlijk contact, eerlijk advies, kennis en een compleet pakket verzekeringen en financiële diensten/producten. Dat kan Tonny u bieden. Evenals een passend advies over uw bedrijfsrisico’s.
Sonja Lavrijssen

Sonja Lavrijssen

Schadebehandelaar
Sonja is verzekeringsadviseur. Bij schade handelt zij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Sonja, is uw schademelding in goede handen.
Stijn Hellegers

Stijn Hellegers

Verzekeringsadviseur
Stijn is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de juiste verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weet hij wie u bent.
Lian Schellekens

Lian Schellekens

Adviseur Bankzaken
Lian is onze allround bankadviseur, zij staat klaar voor een eerlijk en passend advies voor al uw bankzaken. Zij is terecht de adviseur die u kent!
Tom van der Steen

Tom van der Steen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
De reden waarom ik enthousiast ben om te werken bij de RegioBank is, omdat u hier als klant altijd centraal staat. Heeft u vragen? Bel mij dan maar gerust.
Bea van Kol

Bea van Kol

Allround adviseur schade en inkomensverzekeringen
Ik spreek graag met de ondernemer die met passie over zijn bedrijf vertelt. Ik kijk samen naar de risico’s en zoek naar de juiste (verzekerings-) oplossingen. In een omgeving waar ik me helemaal thuis voel.

De adviseur die al meer dan 20 jaar bij u in de buurt opereert. Waar u zo binnen kunt lopen en welkom bent. Dat is Handass Verzekeringen. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. We weten wie u bent als u belt. We kennen uw situatie thuis. En we houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. We streven persoonlijk contact na, maar gaan ook mee met onze tijd. Compleet met digitale polismappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Bankzaken

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt. U regelt al uw bankzaken bij ons kantoor waar we u persoonlijk kennen. Wij zijn u graag van dienst.

Hypotheken

Van een goed advies kunt u zomaar 30 jaar plezier hebben. Neem geen risico. En laat ons u persoonlijk adviseren en begeleiden naar een hypotheek die bij u past.

Verzekeringen

Welke verzekeringen heeft u nu echt nodig? En welke premie en voorwaarden zijn reëel? Bij ons krijgt u een advies op maat over de verzekeringen die voor u van toepassing zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om al uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen te laten regelen door een van onze medewerkers.