De omgeving van Helder Financiële Diensten, RegioBank in Emmeloord

Helder Financiële Diensten

Met betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel, geeft AIN Financiële Diensten  als Zelfstandig Adviseur van RegioBank uw vertrouwde bank een gezicht in de regio. Zoals het hoort. En met de voetjes in de klei.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Michel de Grauw

Michel de Grauw

Eigenaar en adviseur Hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Ik ben eigenaar en adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Ik ben een echt “mensenmens”, met gevoel voor service, aandacht en kwaliteit. Mijn slogan? “Doen is wat anders dan beloven”.
Dina van der Wal

Dina van der Wal

Commercieel assistent
Als assistent ondersteun ik voornamelijk Mike en Michel bij de hypotheekaanvragen. Ik zorg voor het inplannen van afspraken, completering van de aanvragen, bewaak ik deadlines en ben ik de schakel tussen klanten, geldverstrekkers en andere belanghebbende partijen. Maar bovenal begeleider voor u als klant tijdens dit traject. Mijn taak is ontzorgen en informeren. En dat doe ik met heel veel plezier. U blij, ik blij!
Astrid Koornstra

Astrid Koornstra

Verzekeringsadviseur
Klanten kunnen bij mij terecht voor schadeverzekeringen. Ook bij vragen over spaar- en betaalproducten zorg ik dat u met een tevreden gevoel de deur uit stapt. Het mag u aan niets ontbreken!
Andrea de Grauw

Andrea de Grauw

Office manager
Mijn werk vindt achter de schermen plaats: ik zorg dat alles administratief op rolletjes loopt, zoals de facturatie voor de verzekeringen en hypotheken en de personele administratie.
Roxana Troost

Roxana Troost

Adviseur bankzaken
Voor al uw bankzaken kunt u bij mij terecht. Voor de overstap naar de RegioBank of het openen van een rekening, ik help u graag verder! Ik zal u bijstaan en met enthousiasme mijn kennis met u delen.
Marlinde Kramer

Marlinde Kramer

Medewerker binnendienst verzekeren
Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse bankzaken. U kunt bij mij een afspraak maken, maar uiteraard ook zo even binnenlopen. Persoonlijk contact, daar ligt onze kracht! Daarnaast zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt en u niets tekort komt.

Met betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel, geeft AIN Financiële Diensten  als Zelfstandig Adviseur van RegioBank uw vertrouwde bank een gezicht in de regio. Zoals het hoort. En met de voetjes in de klei.

Uw risico’s samen tackelen

Voor uw verzekeringen zijn we een onafhankelijk assurantietussenpersoon. Ons doel is om samen een inventarisatie te maken van de risico’s die u loopt. Vervolgens bepalen we welke verzekerd moeten worden en adviseren we u over de producten die het beste bij uw situatie passen.

Verstand van hypotheken

U kunt erop vertrouwen dat wij verstand van zaken hebben als het op hypotheken aankomt. We kijken naar uw wensen en toekomstplannen, vergelijken uw bruto- en nettolasten en besteden aandacht aan de reeds bestaande voorzieningen. De gehele administratieve afwikkeling met de geldgever verzorgen wij ook . En we helpen u -indien gewenst- met uw notaris.

Uw bankzaken in goede handen

U regelt uw verzekeringen en hypotheek bij ons? Dan vindt u het wellicht handig om ook uw bankzaken via ons te regelen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen wij u graag met uw betaal- en spaarrekening en Internetbankieren account. En natuurlijk biedt de RegioBank u ook een Mobiel Bankieren app. Zo hebt u overal inzicht in uw rekeningen!

U vindt ons Onder de Toren op nummer 30 in Emmeloord, maar bellen en mailen kan uiteraard ook. Graag tot ziens!