De omgeving van Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs, RegioBank in De Lier

Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs

Hulp bij internetbankieren, het openen van een nieuwe RegioBank betaalrekening of een vraag over uw bankzaken. Bij Hemelraad en Keijzer kunt u vijf dagen in de week terecht voor persoonlijk advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Karina Dijkxhoorn

Karina Dijkxhoorn

Adviseur Bankzaken
Ik heb vele jaren ervaring als verzekeringsadviseur en help u graag op weg met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ik word blij als u goed geholpen bent.
Louise van den Akker

Louise van den Akker

Adviseur Bankzaken en Vermogen
Lang wachten is frustrerend. Kan ik u niet meteen een antwoord geven? Dan zoek ik het voor u uit en bel ik u erover terug.

In het hart van het Zuid-Hollandse dorp De Lier, aan het einde van de winkelstraat, ligt het kantoorpand van Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Karina Dijkxhoorn en Louise van den Akker staan hier voor u klaar.

Duobaan

Binnen het team van dertig medewerkers vervullen Karina en Louise een duobaan als uw adviseur bankzaken. Ze kennen elkaar al 21 jaar en zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Bovendien wonen ze allebei in het dorp en kennen ze hun klanten goed. Ze staan voor iedereen klaar en draaien hun hand niet om voor een praktische uitleg over bijvoorbeeld internetbankieren.

Alles, behalve hypotheken

Voor uw verzekeringen zijn wij onafhankelijke en werken wij samen met verschillende partijen. Alleen voor uw hypotheek kunt u hier niet terecht. Wél voor alle andere spaar- en betaalproducten van RegioBank, voor wie wij exclusief bemiddelen. In De Lier en omgeving zitten veel verenigingen en stichtingen. Er is dan ook volop vraag naar zakelijke rekeningen. Maar ook voor het openen van een particuliere betaal- of spaarrekening kunt u natuurlijk binnenlopen. Vooral het JongWijspakket -een betaal- en spaarpakket met tips voor de financiële opvoeding van uw kind- is populair.