Hypotheek Advies Noord Holland

Wij geven advies en bieden ondersteuning op gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten, waarbij hypotheken onze core business is. Het is ons streven de klant van a tot en met z te ontzorgen. Dat doen we door net een stapje extra te zetten en u te begeleiden in het hele proces. Wat betekent het voor uw hypotheek als u iets meer of minder biedt? Wij zoeken het voor u uit en kijken samen met u wat het best bij u past.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sonja van Dort

Sonja van Dort

Rob van 't Ent

Rob van 't Ent

Miralda Mooij

Miralda Mooij

Team

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Twijfel dus niet als u een vraag heeft en loop gerust even binnen of neem via een andere weg contact met ons op. Onze groep adviseurs bestaat uit een gevarieerd gezelschap: van jonge adviseurs tot ervaren krachten die al jarenlang in de financiële wereld werkzaam zijn.

RegioBank

Per 1 april 2018 zijn wij als Zelfstandig Adviseur aangesloten bij de RegioBank. Dit betekent dat wij nu ook exclusief bemiddelen in haar betaal- en spaarproducten. Wij hebben zowel particuliere als zakelijke klanten. Het aantal zakelijke klanten neemt in rap tempo toe. Dat komt mede doordat er steeds meer zzp’ers werkzaam zijn. Particulier of zakelijk maakt voor ons geen verschil. Wij zijn van alle markten thuis en staan altijd voor u klaar.