De omgeving van Janssen BML B.V., RegioBank in Schaijk

Janssen BML B.V.

Janssen BML is uw kantoor op de hoek, in Schaijk.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Wilmar  Neelen

Wilmar Neelen

Binnendienstmedewerker
Wilmar is het eerste aanspreekpunt voor verzekeringen. Samen met Kim helpt hij u ook met uw bankzaken
Stefan van Summeren

Stefan van Summeren

Schadebehandelaar en zakelijk adviseur verzekeringen
Stefan krijgt u aan de telefoon als u een schade heeft . Daarnaast geeft hij ook advies over particulieren en zakelijke verzekeringen.
Kim  van Heesch

Kim van Heesch

Commerciële Binnendienstmedewerker
Kim is de commerciële spil van ons kantoor op het gebied van bankzaken, verzekeringen en makelaardij. Samen met Wilmar is ze verantwoordelijk voor het RegioBank gedeelte van ons bedrijf.
Mariëlle  van de Aa - van der Lee

Mariëlle van de Aa - van der Lee

Binnendienstmedewerker
Mariëlle beheert al uw verzekeringsdossiers en helpt u ook graag met uw Regiobank zaken. Mocht u benaderd worden voor het doornemen van uw particuliere verzekeringen, dan spreekt u haar.
Heidy  Bouwmans-Bierman

Heidy Bouwmans-Bierman

Schadebehandelaar en binnendienstmedewerker
Heidy is het eerste aanspreekpunt als u schade heeft. Zij zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Met haar kennis en ervaring is zij vraagbaak voor iedereen binnen Janssen BML.
Anne-marie  van Heck

Anne-marie van Heck

Administratief medewerkster
Anne-Marie zorgt dat alle financiële administratie goed verwerkt wordt en is verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenbewaking.
Roland  van Dinther

Roland van Dinther

Hypotheekadviseur/Makelaar/Echtscheidingsbemiddelaar
Roland is verantwoordelijk voor de hypotheken en makelaardij. Daarnaast is hij erkend scheidingsadviseur. Naast het financiële plaatje kunt u Roland benaderen voor bemiddeling in de aan- en verkoop van een woning. Hij is goed bekend met de regio Schaijk, Grave en omgeving.
Hans  van Geffen

Hans van Geffen

Zelfstandig buitendienstmedewerker/ Hypotheken / Belastingen
Hans van Geffen heeft een eigen bedrijf in Batenburg; van Geffen Advies & Financiële diensten. Hans werkt nauw samen met Janssen BML en verzorgt belastingaangiften.
Wilfred  Janssen

Wilfred Janssen

Eigenaar en buitendienstmedewerker
Wilfred is eigenaar en meewerkend voorman van Janssen BML. U kunt bij hem terecht voor verzekeringsadvies zowel zakelijk als privé.

Janssen BML is uw kantoor op de hoek, in Schaijk.

In een wereld waar callcenters en kantoren op grote afstand gemeengoed zijn, wil Janssen BML de rechterhand in de buurt zijn voor particulieren, ZZP'ers en klein-MKB.

Wij weten wat er speelt

Natuurlijk kunt u als particulier zelf heel veel uitzoeken via internet en zelfs ook afsluiten. Maar welke partij is nu die beste? Waar zitten de addertjes onder het gras? En wie informeert u als er sprake is van wijzigingen in huishouding, wetgeving of voorwaarden?

Wij zijn bekend met wat er speelt in de markt, welke partijen betrouwbaar zijn en waar de best passende producten te halen zijn.

Voor het bedrijfsleven maken we risicoanalyses, waardoor ieder aspect van een bedrijf tegen het licht wordt gehouden. Op deze manier kunt u een goede afweging maken welke risico’s u zelf neemt en welke u liever afdekt door een verzekering.

RegioBank in de buurt

RegioBank snapt dat er heel veel mensen zijn, die wel nog persoonlijk contact willen voor vragen en advies. Doordat RegioBank samenwerkt met ons als Zelfstandig Adviseur, zijn zij in staat om hun producten fysiek dicht bij de klant aan te bieden. Wij zijn dan ook blij dat RegioBank onze partner is in bankzaken.

De best passende hypotheek

De wereld van hypotheken is altijd in beweging: veranderende rentes, voorwaarden en wetgeving zorgen ervoor dat het flink zoeken is naar de best passende hypotheek. Naast de hypotheken van RegioBank, bieden wij hypotheken van nagenoeg iedere geldverstrekker in Nederland. Voor u is er altijd wel een interessante oplossing met een scherpe rente en goede voorwaarden.

Uw huis kopen of verkopen?

Niet veel kantoren bieden zowel een hypotheekadvies als de mogelijkheid om een huis te verkopen of aan te kopen. Met de aan- of verkoop van een woning gaat het om grote bedragen, waar het nauw komt met contracten. Daarnaast is het belangrijk dat de makelaar regionaal bekend is met de markt, waardoor de kans op een succesvolle aan- of verkoop groot is.

Echtscheidingsbemiddeling

Wat zijn de stappen die u moet zetten als uw huwelijk eindigt in een echtscheiding? Het is wel zo prettig als u terug kunt vallen op een specialist die u haarfijn kan vertellen waar de pijnpunten zitten bij de ontvlechting van een huwelijk.