Omgeving van Kisters Adviesgroep

Kisters Adviesgroep

Aan de hoofdstraat van Amstenrade zit Kisters Financiële Diensten, uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De huiskamersfeer nodigt uit om even binnen te lopen. U kunt er exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, maar ook voor een allround verzekerings- en hypotheekadvies op maat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Roy Kisters

Roy Kisters

Eigenaar
Van pensioenadvies tot hypotheek: onze klanten kunnen met iedere financiële vraag bij ons terecht. We zijn breed onderlegd op financieel gebied en dat maakt het erg leuk om klanten te helpen. Positieve reacties van klanten geven me energie.
Danique Didden

Danique Didden

commercieel medewerker binnendienst
Mijn persoonlijke betrokkenheid in combinatie met jarenlange bankervaring, sluiten goed aan bij onze onderneming. Mijn drijfveer is klanten tevreden naar buiten zien gaan.
John Willems

John Willems

Hypotheekadviseur
Cherryda Reuleaux

Cherryda Reuleaux

servicemedewerker bank en backofficeondersteuning hypotheken
U vindt bij mij altijd een luisterend oor en passend advies op gebied van onder andere bank- en spaarrekeningen.
Josita Schütten-Bertholet

Josita Schütten-Bertholet

commercieel medewerker binnendienst
Ik ben uw eerste aanspreekpunt op kantoor. Voor bankzaken, verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, vermogensadvies en diverse andere zaken krijgt u bij mij altijd een deskundig advies.
Renate Schorman-Koster

Renate Schormans-Koster

Adviseur Bankzaken
Wendy Lamers

Wendy Lamers

Adviseur Bankzaken

Wegwijs maken 

Bij Kisters Adviesgroep is de leus ‘Van cijfers naar begrijpelijke taal’ geen zin die alleen maar op de voorgevel prijkt. Hun doel is om elke klant, jong en oud, wegwijs te maken in de financiële wereld. Door veel energie in hun klanten te steken, krijgen ze een financiering bijna altijd geregeld.

Persoonlijk contact

Het team hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. Bij binnenkomst is er altijd ruimte voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek voordat de financiële zaken besproken worden. Het team kent het merendeel van haar klanten dan ook persoonlijk. Dit maakt een adviesgesprek voor beide partijen makkelijker.

Advies aan huis

De adviseurs van Kisters Financiële Diensten geven ook graag advies bij u thuis. Of u nou slecht ter been bent, die dag op de kinderen past of in een bekende omgeving uw zaken wilt bespreken. Uw persoonlijke adviseur komt graag langs om uw vragen te beantwoorden.