De omgeving van Kompas Financiën, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in ’s-Hertogenbosch

Kompas Financien

Kompas Financiën maakt ingewikkelde geldzaken inzichtelijk. Wij wijzen de weg op financieel gebied, een leven lang, van generatie op generatie. Dat doen we door optimaal informeren, adviseren en begeleiden. In gewone mensentaal, dicht bij de klant, op een persoonlijke manier. Goed en aangenaam gewoon.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Yvonne van Hooft

Yvonne van Hooft

Cliëntadviseur bankzaken
Yvonne is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen over RegioBank. Op zoek naar de juiste spaarrekening of hulp nodig bij het gebruik van internetbankieren of de App? Yvonne helpt u graag!
Henk Postema

Henk Postema

Directeur, hypotheekadviseur, makelaar
Henk is mede-eigenaar en meewerkend voorman van Kompas Financiën. U kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, verzekeringsadvies en makelaardij. Daarbij is Henk gespecialiseerd in de aankoop en financiering van beleggingspanden.
Ton van Hooft

Ton van Hooft

Directeur, hypothecair planner, pensioenadviseur
Ton is de tweede eigenaar en meewerkend voorman van Kompas Financiën. Hypotheken, financiële planning, pensioenadvies, verzekeringen, geldzaken. Ton is multifunctioneel!
Sylvia Knuvers

Sylvia Knuvers

Receptioniste/telefoniste
Sylvia is onze gastvrouw. Zij ontvangt u met open armen aan onze balie en zorgt voor een fijn kopje koffie. Daarbij neemt ze ook de telefoon nog op.
Iris Schoones

Iris Schoones

Hypotheekadviseur, verzekeringen
Iris is nu een aantal jaren werkzaam in de financiële dienstverlening. Zij kan u helpen met uw RegioBank producten en gaat ook naar klanten toe voor hypotheek- en verzekeringsadviezen.
Anne Verstegen

Anne Verstegen

Verzekeringen Particulier
U kunt bij Anne terecht met al uw vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Zij zorgt er graag voor dat uw risico’s goed worden afgedekt.
Petra van Vugt

Petra van Vugt

Verzekeringen zakelijk en particulier
Naast uw bankzaken kunt u bij Petra terecht met al uw vragen en wensen rondom zakelijke verzekeringen. Zij helpt u graag om uw zakelijke risico’s goed af te dekken.
Manon de Rouw

Manon de Rouw

Verzekeringen en schade
U kunt bij Manon terecht met al uw vragen en wensen rondom verzekeringen. Zij zorgt er graag voor dat uw risico’s goed worden afgedekt. Ook kan Manon u helpen als u schade heeft.
Miranda Bloks

Miranda Bloks

Levensverzekeringen, fiscale vragen en verzekeringen
Of het nu gaat over levensverzekeringen, lijfrenteverzekeringen of rekeningen, pensioenopbouw, financiële planning en belastingaangiftes, Miranda kan u helpen!
Karin Schuurmans

Karin Schuurmans

Verzekeringen Particulier, financiën
U kunt bij Karin terecht met al uw vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Verder zorgt zij er ook voor dat ook ons huishoudboekje op orde is.
Chantal van Gemert

Chantal van Gemert

Makelaardij, verzekeringen particulier
Chantal is het eerste aanspreekpunt voor de makelaardij. Zij zorgt voor de afspraken van bezichtigingen, het maken van de foto’s en nog veel meer. Daarnaast ondersteund ze de collega’s van de afdeling verzekeringen.
Nico van Liempd

Nico van Liempd

Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
Wilt u alle zakelijke risico’s in kaart gebracht hebben dan kan Nico u perfect helpen. Met zijn opleiding zakelijk risico management geeft hij u advies over meer dan alleen zakelijke verzekeringen.
Eric Delmee

Eric Delmee

Adviseur verzekeringen
Als ervaren kracht is Eric goed thuis in particuliere en zakelijke verzekeringen. U kunt bij hem terecht met al uw vragen hierover.
Petra de Bruin

Petra de Bruijn

Office Manager en schade
Petra mag ervoor zorgen dat onze collega’s op ons kantoor u optimaal helpen bij al uw vragen. Zij zorgt ook dat de administratieve processen op rolletjes lopen. Verder helpt ze mee met de behandeling van schademeldingen.
Hetty Postema

Hetty Postema

Schade
Hetty is ons vaste aanspreekpunt voor het melden en behandelen van uw schades.
Kay Zaunbrecher

Kay Zaunbrecher

Hypotheekadviseur en verzekeringen
Hebben wij voor u een aanvraag voor een hypotheek ingediend om wilt u iets wijzigen aan uw hypotheek? Dan is het zeer waarschijnlijk dat u Kay te spreken krijgt. Met de kennis als adviseur verzorgt hij alle administratieve processen binnen onze afdeling hypotheken.

Al sinds 1969 kunt u bij ons terecht voor uw financiële zaken: van verzekeringen tot hypotheken, van geldzaken en financiële planning tot makelaardij. Wat bij ons voorop staat, en altijd heeft gestaan, is dat wij onze klanten willen helpen. Helpen bij het vervullen van wensen en dromen, bij het vormgeven van hun toekomst, met zo min mogelijk zorgen over financiële zaken.

Vorig jaar zijn Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën samen verhuisd naar een mooi en ruim kantoor in het AAG gebouw aan Het Wielsem in Den Bosch, vlakbij Orthen en niet te ver rijden van Maren-Kessel.

De bundeling van krachten is meteen een mooie aanleiding om een andere naam te kiezen. Vanaf 1 januari gaan we samen onder een nieuwe naam verder en zijn we Kompas Financiën.

Kompas Financiën maakt ingewikkelde geldzaken inzichtelijk. Wij wijzen de weg op financieel gebied, een leven lang, van generatie op generatie. Dat doen we door optimaal informeren, adviseren en begeleiden. In gewone mensentaal, dicht bij de klant, op een persoonlijke manier.

Goed en aangenaam gewoon.