Koot Assurantiën B.V.

De adviseurs van Koot Assurantiën B.V. zijn specialisten op het gebied van financiën, pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Daarnaast bemiddelt het kantoor exclusief voor spaar- en betaaldiensten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Donald Sodenkamp

Donald Sodenkamp

Adviseur Bankzaken

Voldoende kennis

Wat klanten zo fijn vinden aan Koot Assurantiën? Dat ze er echt ontzorgd worden. Hun vaste adviseur heeft namelijk kennis van álle diensten die het kantoor aanbiedt. Hierdoor hoeven ze niet met meerdere mensen om de tafel te zitten.

Goed gesprek

De medewerkers van Koot Assurantiën gaan dus voor persoonlijk contact. Dat is niet zomaar. Want alleen door u echt te leren kennen, weten ze hoe ze u het beste kunnen helpen. Daarom gaan ze geregeld het gesprek aan met klanten. Gewoon, onder het genot van een kop koffie.

Van ouder op kind

Wist u trouwens dat klanten generaties lang bij het bedrijf over de vloer komen? Wie vroeger meekwam met zijn of haar ouders, komen nu terug om bijvoorbeeld een rekening te openen. Een enorm compliment, vinden de adviseurs. 

Hart voor de buurt

Overigens is Koot Assurantiën er niet alleen voor u als klant, maar ook voor lokale ondernemers. Zo sponsort het kantoor bijvoorbeeld meerdere voetbalverenigingen in Houten en omgeving. Waarom? Omdat sport verbindt. En dat is iets waar het bedrijf graag aan meewerkt.