De omgeving van Kootstra Assurantiën & Advies, RegioBank in Buitenpost

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Kootstra Assurantiën & Advies

Klanten voelen zich thuis bij Kootstra Assurantiën en Advies. Niet zo gek, want het is een echt familiebedrijf. En dat merkt u aan alles: u kunt zonder afspraak binnenlopen voor advies of en praatje. De koffie staat altijd klaar!

Kootstra Assurantiën en Advies is specialist op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Maar het kantoor aan de Ried 9 in Buitenpost bemiddelt ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Handig, want zo regelt u alle financiële zaken gewoon bij één adviseur.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Welkom thuis

Toen Halbe Kootstra zijn bedrijf twintig jaar geleden oprichtte, durfde hij vast niet te dromen dat zijn zoon Jacob Marc later ook in de directie zou komen. Ook Halbes vrouw Aukje is al jaren in dienst, net als verzekeringsadviseur Klaas. Door de kleinschaligheid voelt het kantoor voor de adviseurs aan als een tweede thuis. En ze doen er alles aan om ook u dit gevoel te geven.

Twee vliegen in een klap

De adviseurs helpen u graag bij al uw financiële vragen. Daarom kijken ze goed naar uw persoonlijke situatie en geven ze altijd advies op maat. Klanten die bijvoorbeeld een rekening openen en terloops vertellen dat ze binnenkort een nieuwe auto nemen, krijgen gelijk advies over de voordeligste en best passende autoverzekering.

Goede raad

Het is duidelijk: de adviseurs van Kootstra Assurantiën en Advies hebben verstand van zaken. Die kennis zetten ze ook in voor mensen met financiële problemen. Zij krijgen bijvoorbeeld extra advies over hoe ze hun bankzaken kunnen regelen of hoe ze kunnen besparen.

Hart voor de buurt

Uiteraard draagt Kootstra Assurantiën en Advies de verenigingen en evenementen van Buitenpost een warm hart toe. Het kantoor heeft namelijk veel oog voor de buurt. Daarom sponsort ze met liefde lokale evenementen en sportverenigingen.