De omgeving van Assurantiekantoor R.J. Kramer, RegioBank in Haarlem

Kramer Advies

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank in de stad bieden wij u het persoonlijke contact en geduld waar soms lang naar wordt gezocht. Stap bij ons binnen en word ontvangen door een bekend gezicht. Wij voorzien u van gedegen advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en makelaardij. En als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Eliana van der Jagt-Kalverda

Eliana van der Jagt-Kalverda

Eigenaar, hypotheekadviseur en adviseur bankzaken
“Ik haal enorm veel voldoening uit het uitleggen van zaken waar klanten vaak zelf niet uitkomen. Hen helpen met iets groots als de financiering van een woning, geeft een fijn gevoel.”
Gerben Slingerland

Gerben Slingerland

Eigenaar, adviseur zakelijk
Bart van der Zon

Bart van der Zon

Adviseur zakelijk en particulier
Sonja de Haan

Sonja de Haan

Financieel administratief medewerkster
Steven Scholten

Steven Scholten

Commercieel medewerker binnendienst en medewerker bankzaken
“Met mijn 22 jaar ben ik de jongste van het team. Mijn oplossend vermogen kenmerkt mij: bij ieder probleem sta ik paraat en vind de beste oplossing.”

Aan uw zijde

Assurantiekantoor Kramer is uw contactpersoon voor al uw financiële zaken, waardoor u niet verzandt in het grote financiele web. Bij ons krijgt u een kop koffie en begeleiden we u met elke situatie. Voor zover mogelijk heeft u elke keer te maken met dezelfde collega. Zo staat er een vertrouwd persoon naast u bij het maken van grote beslissingen.

Ervaring

Ons kantoor bestaat al 30 jaar en het grootste deel van onze team werkt al meer dan 10 jaar bij Assurantiekantoor Kramer. Kennis van de producten en ervaring binnen de financiële branche, zorgen ervoor dat we met veel rust en geduld lastige zaken uit kunnen leggen. We weten wat u in handen heeft en zijn voorbereid op de toekomst. Wij helpen u met geduld en enthousiasme.