De omgeving van Lancyr Maasdal, RegioBank in Linne

Lancyr Maasdal

Wij staan voor duurzame relaties. Dat blijkt wel uit het feit dat diverse klanten bij ons al meer dan vijftig jaar in de boeken staan, waaruit de nodige vriendschappen zijn ontstaan.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Mart Cremers

Mart Cremers

Financieel Planner
Begonnen als Assurantie Adviseur heb ik mij verder breed georiënteerd als Gecertificeerd Financieel Planner, om de spin in het web te kunnen zijn voor particulieren en bedrijven en hen te kunnen helpen bij al hun financiële beslissingen. Een breed netwerk van specialisten is daarbij onontbeerlijk.
Leon Nelissen

Leon Nelissen

Erkend Financieel Adviseur
In 1979 begonnen in de financiële sector en thans werkzaam als assurantie- en hypotheekadviseur. In de loop der jaren is alles veel complexer geworden, waardoor cliënten met veel vragen bij ons aankloppen. Ik hou van een persoonlijke aanpak en probeer tot de beste oplossing voor cliënten te komen
Johan Nelissen

Johan Nelissen

Financieel Adviseur binnendienst
Wij vormen een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld wat cliënten zeer waarderen. Dit blijkt wel uit het feit dat veel cliënten al jaren door ons geadviseerd willen worden. Ik help u graag met uw bankzaken en verzekeringsvragen
Carla Ronckers

Carla Ronckers

Binnendienst medewerkster
Klantcontact is voor mij het leukste deel van het werken bij Lancyr Maasdal / RegioBank. Als de klanten zich op hun gemak voelen en tevreden de deur uit gaan geeft dat een goed gevoel. Ik zal ze dan ook met zoveel mogelijk particuliere zaken helpen en mijn collega’s ondersteunen waar nodig is.

Vraagbaak

Voor veel mensen zijn wij een vraagbaak: door onze jarenlange ervaring, continue studie en educatie hebben wij veel kennis in huis en weten we de juiste wegen te bewandelen om aan de benodigde informatie te komen. De vragen die wij van u krijgen zijn zeer uiteenlopend: van erfenis gerelateerde vragen tot vragen over de belasting, bankzaken, hypotheken of verzekeringen.

Zelfstandig adviseur

Sinds 1990 zijn wij als Zelfstandig Adviseur aangesloten bij RegioBank. De reden? Om onze klanten een totaalpakket aan te kunnen bieden. Steeds vaker kregen we de vraag of ze ook bij ons voor sparen of bankzaken terecht konden. Wij hebben ons pakket daarom uitgebreid en bemiddelen nu ook exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo voorzien we u van alle gemakken.

Persoonlijk contact

Bij de eerste kennismaking bezoeken wij u bij voorkeur thuis. In onze visie kunnen we elkaar op die manier het best leren kennen. Vervolgafspraken plannen wij doorgaans op kantoor. Wij adviseren u als klant vooraf een afspraak te maken, zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen en samen tot de beste oplossing kunnen komen. Doordat we op ons kantoor met vier personen werken, zijn de lijnen zeer kort en heeft u als klant uw eigen aanspreekpunt. Wij kennen de klant en de klant kent ons. Loop gerust een binnen.