Lukkien & Schultinga B.V.

Zoals de naam al doet vermoeden is Lukkien & Schultinga door twee personen opgericht, Jaap Lukkien en Henk Schultinga. Negentien jaar geleden begon het duo met het opstellen van financiële adviezen. Vanwege het groeiende team heeft de achterkamer plaats gemaakt voor een pand midden in het centrum. Aangezien het pand tussen de supermarkten in ligt, is het voor klanten makkelijk om na het winkelen even binnen te lopen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Simon Koster

Simon Koster

Kennis onder één dak

Voor vragen over verzekeringen bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn op de hoogte van alle verzekeringen. Wij bieden advies over particuliere schadeverzekeringen, zakelijke schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij ook spaar- en betaalproducten aan. We hebben alle kennis onder één dak.

Gediplomeerd en laagdrempelig

Ons team telt acht medewerkers, waarmee u zonder schroom uw hele financiële situatie kunt bespreken. Niet alleen werken de meeste medewerkers hier al langer dan tien jaar, iedere medewerker is gediplomeerd in zijn of haar gebied. Zo zit u altijd tegenover iemand die gespecialiseerd is in uw vraagstuk. Dit neemt niet weg dat er een laagdrempelige sfeer binnen het kantoor hangt. U zit nergens aan vast, en wij zullen u niet ongewenst nabellen of mailen. Zo kunt u zelf bepalen wanneer wij u kunnen adviseren.