De omgeving van MHG Groep B.V., RegioBank in Valburg

MHG Groep B.V.

Sinds 2007 kunt u bij MHG Groep BV en Den Hartog FinanciĆ«le Diensten terecht voor financieel advies dat bij u past. Onze vertrouwde adviseurs in Valburg en Herveld zetten altijd een stapje extra.  

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marinus van Pommeren

Marinus van Pommeren

Eigenaar MHG Groep

Thuis in Valburg

Valburg bruist en kent vele lokale ondernemers die hard werken voor hun geld. In dit dorp, waar nog vaak op straat een praatje wordt gehouden, voelen wij ons thuis. MHG Groep BV en Den Hartog Financiƫle Diensten geven zowel voor de zakelijke als particuliere klant advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en makelaardij. Daarnaast bemiddelen wij als Zelfstandig Adviseur exclusief voor de betaal- en spaarmogelijkheden van RegioBank.

Geen gehaast

Onze adviseurs kenmerken zich door hun laagdrempeligheid. Wij verkopen geen gladde praatjes en werken u niet snel de deur uit. Wij nemen de tijd voor ieder gesprek en leggen de situatie wanneer gewenst rustig nog eens uit.

Wij staan voor u klaar

Op beide locaties beschikken wij over een kasfunctie. U stort of haalt uw geld nog snel en gemakkelijk op bij een bekend gezicht. Onze adviseurs doen er alles aan om u verder te helpen. Heeft u liever een gesprek aan huis? De verzekerings-, hypotheek-, bankzaken adviseurs komen graag langs.