De omgeving van Nico Poel Financiële Diensten, RegioBank in Wijdewormer

Nico Poel Financiële Diensten

Ons kantoor is gevestigd in Wijdewormer en samen met een team van 18 collega’s staan wij voor u klaar. Onze dienstverlening is deskundig, servicegericht en persoonlijk. Maar dat vinden wij niet meer dan logisch, dus we gaan graag een stapje verder.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Vincent  Poel

Vincent Poel

Eigenaar & Financieel adviseur
Nico Poel Financiële Diensten en RegioBank gaan hand in hand. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk en passend advies. Graag stel ik een paar van onze collega’s hieronder aan u voor.
Anita Wüst

Anita Wüst

Adviseur Bankzaken & Schadecoach
Anita is het persoonlijk aanspreekpunt van onze particuliere relaties bij schade, maar ook voor alle RegioBank vragen kunt u bij haar terecht. Twee zeer verschillende rollen maar voor beide geldt dat Anita meedenkt met onze relaties en adviseert bij het maken van belangrijke keuzes. Een snelle en efficiënte administratieve afhandeling ontbreken daar niet in.
Sonja Blok

Sonja Blok

Adviseur Bankzaken & Team Particulier
Het advies van Sonja is met oog voor de individuele wensen van onze relaties en altijd met een lach. Of u nu op kantoor komt, waar de koffie altijd klaar staat, of telefonisch en via de e-mail contact met haar heeft, u kunt rekenen op een zorgvuldige en snelle afwikkeling van al uw vragen en verzoeken. Sonja verzorgt voor onze particuliere relaties een COMPLEET advies, zowel verzekeringen als bankzaken komen daarbij aan de orde.
Natasja de Jong

Natasja de Jong

Adviseur Bankzaken & Team Hypotheken
Al meer dan 15 jaar , waarvan de laatste 2 jaar bij RegioBank, is Natasja actief als adviseur bankzaken. Natasja adviseert over de verschillende spaar- en betaalproducten, maar ook voor een RegioBank hypotheek kunt u bij haar terecht. Prettig wonen begint bij een goede financiering en daar helpen Natasja en de collega’s van team Hypotheken u graag bij.
Lex  van Westen

Lex van Westen

Adviseur Particulier / bankzaken
Bij Lex aan tafel krijgt u een duidelijk beeld van de risico’s die u loopt en op welke manier u deze kunt verzekeren. Daarnaast zijn uw bankzaken in vertrouwde handen.

Ons kantoor is gevestigd in Wijdewormer en samen met een team van 18 collega’s staan wij voor u klaar. Onze dienstverlening is deskundig, servicegericht en persoonlijk. Maar dat vinden wij niet meer dan logisch, dus we gaan graag een stapje verder.

U krijgt bij ons 100% onafhankelijk advies voor uw verzekering, hypotheek en pensioen. Wij zijn daarbij geen verlengstuk van een verzekeringsmaatschappij of financiële instelling. Behalve voor spaar- en betaalproducten, hierin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Onze adviseurs beschikken over de benodigde kennis, vergunningen en diploma’s. Daarnaast werken wij conform de eisen die door de toezichthouder AFM worden gesteld aan financiële dienstverleners.

De schadecoach is uw persoonlijk aanspreekpunt in geval van schade. Wij verzorgen voor u het gehele traject in de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij en/of het verhalen van uw schade.

 Wij maken graag kennis met u. De koffie staat klaar!