De omgeving van P.H. Verheul Ass.-Makelaars B.V., RegioBank in Anna Paulowna

P.H. Verheul Ass.-Makelaars B.V.

Vanuit onze vestigingen in Anna Paulowna, Julianadorp, Schagen en Wieringerwerf helpen wij u verder op het gebied van makelaardij, hypotheken en particuliere verzekeringen. Daarnaast bemiddelen wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarmogelijkheden. Een compleet financieel pakket dus!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Natascha Bregman

Natascha Bregman

Relatiebeheerder verzekeringen en bankzaken
Door mijn oprechte interesse, vraag ik altijd door in een gesprek. Hierdoor ontdek ik details die mij helpen het perfecte advies te geven
Heleen van Oosten

Heleen van Oosten

Relatiebeheerder verzekeringen en bankzaken
Al meer dan twintig jaar werk ik bij Verheul, nu op het kantoor in Schagen. Ik ken iedereen door en door, net als ik de financiële wereld op mijn duimpje ken
Melanie van der Holst

Melanie van der Holst

Relatiebeheerder verzekeringen en bankzaken
Als MBO-student kwam ik terecht bij Verheul, waar ik mij meteen thuis voelde. Ik probeer iedereen met enorm veel geduld te helpen.
Mirjam

Mirjam

Adviseur Bankzaken

Wanneer het voor u uitkomt

Op al onze locaties zijn adviseurs aanwezig die gespecialiseerd zijn in de verschillende financiële takken. U bent van harte welkom. Bent u boodschappen aan het doen in Schagen en woont u in Wieringerwerf? Of komt u onderweg naar huis of werk langs een kantoor van Verheul? Geen probleem. We helpen u waar het ú uitkomt.

Betrokken adviseurs

Al onze medewerkers komen uit uw omgeving. U heeft zoveel mogelijk contact met dezelfde betrokken adviseur en hoeft zo niet telkens uw verhaal opnieuw te doen. En als u even geen contact met ons heeft gehad, maar er wel veranderingen plaatsvinden: dan verrassen we u met een telefoontje. Graag brengen we u nieuwe situatie dan in kaart. Dit helpt ons inspelen uw financiële risico's en kansen.

Kennis delen

Onze dienstverlening omvat altijd een extra stap. Wij zijn altijd bereikbaar met onze 24-uurservice voor uw dringende vragen, calamiteiten en noodgevallen. Dit met een team van 50 medewerkers, waarvan er altijd een is die u snel helpt. Daarnaast zijn we trots op onze kennis en delen die graag in onze bedrijfsschool, waarin wij MBO-plus leerlingen uit onze regio met veel plezier opleiden.