De omgeving van Financieel Adviesburo de Mul B.V., RegioBank in Bladel

Quintes Verzekeren en Risicobeheer

Of het nu gaat over uw verzekeringen, hypotheek of uw bankzaken: u kunt bij ons terecht voor alles waar u op financieel gebied tegenaan loopt. Onze vestiging in Bladel beschikt over een kasfunctie. Voor het opnemen of storten van geld staan onze medewerkers klaar om u te helpen. Daarnaast bemiddelen we als Zelfstandig Adviseur van RegioBank exclusief voor de betaal- en spaarmogelijkheden van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hariet van Tilburg

Hariet van Tilburg

Medewerker bank- en verzekeringszaken
Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zich welkom voelen. Een afspraak maken kan, maar je mag ook altijd gewoon binnen komen lopen. Oprechte interesse en een gemoedelijke sfeer vind ik belangrijk. Wij zetten net dat extra stapje. Bijvoorbeeld door gewoon even samen achter de computer te kruipen om uitleg te geven over Internetbankieren

Vakkundig en zonder poespas

Financiën kunnen best complex zijn. Wat uw financiële situatie ook is, ons advies is helder en duidelijk. Al onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Tijd voor een praatje

De sfeer bij ons is gemoedelijk. In het kantoor van ‘de Bladelse dames’ loopt u gemakkelijk binnen. Er is tijd voor een praatje. We kennen het dorp en de mensen die er wonen. Bij ons krijgt u een eerlijk en duidelijk advies afgestemd op uw persoonlijke situatie.