De omgeving van Schonewille & Ter Harkel, RegioBank in Appingedam

Schonewille & Ter Harkel Hypotheken

De afgelopen jaren verwachten grote partijen steeds vaker dat de consument financiële zaken online regelt. Collega’s Bert ter Harkel en Bert Schonewille zagen deze trend 15 jaar geleden ontstaan en besloten hierop samen Schonewille & Ter Harkel op te richten. Een bedrijf dat juist niet al zijn dienstverlening naar het internet verplaatst, maar het prettig vindt dat de complete klantenkring gewoon kan binnenlopen wanneer het uitkomt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Henk ten Boer

Henk ten Boer

Commerciële binnendienst schade, bankzaken adviseur
“Met een flinke dosis ervaring in de verzekeringsindustrie help ik u met particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen.”

Dichtbij u

Wij vinden dat u financieel advies gewoon nog op de hoek van de straat moet kunnen inwinnen. Een visie die velen blijkbaar met ons delen, want ieder jaar groeien we. U loopt gewoon binnen of vraagt een gesprek aan voor diepgaand advies. Een laagdrempeligheid die wij ook vonden in onze samenwerking met RegioBank. Daarom gingen wij aan de slag als Zelfstandig Adviseur.

 

Mond-tot-mondreclame

Van buurman tot verre vriend worden we aangeraden. En daar zijn we erg dankbaar voor. Dat maakt dat we geen klein kantoor meer zijn, maar wel nog steeds trots van A tot Z adviseren. We zijn betrokken bij de regio en werken samen met de beste lokale makelaarspartijen. Wij helpen met assurantien, verzekeren, hypotheken en bemiddelen exclusief in de spaar- en betaalproducten van RegioBank. Zo ontvangt u een mooi totaalpakket, wanneer u met ons in zee gaat.