De omgeving van Van de Mierden B.V., RegioBank in Waalwijk

Van de Mierden-Yield B.V.

Al uw financiële zaken op één adres; van de Mierden regelt al vanaf 1975 alles op het gebied van geldzaken, verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk adviseur in Waalwijk koesteren wij kwaliteit leveren al vanaf dag één.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ad van de Mierden

Ad van de Mierden

Directeur en specialist hypotheken en verzekeringen
Sportief, sociaal, mensgericht en met passie voor zijn vak; dat is Ad van de Mierden ten voeten uit. Hij heeft zijn sporen in de loop der jaren ruim verdiend als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Samen met de klant kijkt hij altijd naar het totaalplaatje.
Natalie van de Mierden

Natalie van de Mierden

Office manager
Met oog voor mensen en zorgzaamheid in het bloed ben ik een drijvende kracht als office manager: waar ik een aantal dagen in de week bezig ben met PR, klantcontact, personeelszaken en administratie.
Henrico van Best

Henrico Best

Financieel adviseur
Na een carrièreswitch en de daarbij gekregen kans om te werken in dit leuke top team en daarnaast het stoppen met sporten op hoog niveau in 2017, heb ik me volledig toegelegd op het mooie vak van financieel adviseur. Begonnen met het adviseren in schadeverzekeringen en uitgegroeid tot waar ik nu sta! Professioneel, doorzetter en altijd zoeken naar de beste oplossing voor de klant
Carin Vos

Carin Vos

Medewerkster binnendienst
Afwikkeling van hypotheken zijn mijn voornaamste werkzaamheden. Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik deel uitmaak van een gezellig en enthousiast team. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga.
Linda Fouchier

Linda Fouchier

Medewerkster binnendienst
Als de binnendienst medewerkster houd ik me bezig met schadeverzekeringen en ondersteun ik vooral de adviseurs bij de afwikkeling van hypotheekdossiers en alle zaken die daarbij komen kijken.

Deskundig advies

Wilt u ook verzekerd zijn van deskundig advies op gebied van uw bankzaken? Van de Mierden is tevens Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Wij kunnen u dus een totaaloplossing bieden voor uw verzekeringen én uw geldzaken!

In ons team van loyale deskundigen vindt uw een vast aanspreekpunt. Dankzij de ruime ervaring van onze medewerkers kunnen zij uitstekend inspelen op de wensen van u als klant. Dat geeft u vertrouwen en rust.

Van de Mierden, goed geregeld!

Alle bankproducten van RegioBank

Bankpasje, internetbankieren, Mobiel Bankieren, hypotheek- en spaaradvies, u kunt bij ons terecht voor alle bankproducten van RegioBank; met de persoonlijke service van een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Wij zijn dichtbij en betrokken en bedienen zakelijke en particuliere klanten. Welke bankdienst u ook zoekt, van kasstortingen tot en met de oude vertrouwde Zilvervloot Spaarregeling; u vindt het bij ons als Zelfstandig Adviseurs van RegioBank. Wij zitten bij u om de hoek, waardoor uw bankzaken snel en prettig geregeld zijn. En dat tegen gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

Uw bankzaken goed geregeld!

Passend verzekeringsadvies

Vanuit onze zelfstandige adviesrol werken wij samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Daardoor krijgt u een onafhankelijk en passend advies op basis van premie en voorwaarden.

Op uw adviseur moet u kunnen rekenen. Vooral op vervelende momenten, zoals bij een schade. Dit wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Op de dag dat u uw schade bij ons indient, nemen wij uw claim in behandeling. Onze korte lijnen met de schademaatschappij en ons team dat nauwlettend uw dossier volgt, zorgen ervoor dat de schade snel en vakkundig wordt afgehandeld.

Wilt u naast persoonlijk advies, uw zaken ook online regelen? Dat kan; van het doorgeven van wijzigingen, het opvragen van een offerte tot het melden van een schade. En met uw digitale polismap heeft u altijd al uw eigen polissen overzichtelijk op een rij. Wel zo makkelijk en eenvoudig te bereiken op ons digitale verzekeringsportaal.

Ongeacht of u uw zaken liever online regelt of tijdens een persoonlijk gesprek, wij zijn u graag van dienst.

Van de Mierden; verzekerd van kwaliteit!

Afgestemd op uw persoonlijke situatie

Of het nu om een eerste woning gaat, een verhuizing, afsluiten, oversluiten of aanpassen; een hypotheek is maatwerk. Belangrijk is dat de hypotheek is afgestemd op uw persoonlijke situatie; nu en in de toekomst.

Betrokken adviseurs, een onafhankelijk hypotheekadvies en oog voor de langere termijn zijn belangrijk. Dit, zodat de kosten van de hypotheek en ook de maandelijkse lasten passen bij u en bij uw toekomstplannen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek als u verandert van baan of een gezin sticht. Onze adviseurs, die door permanente educatie hun kennis op hoog niveau houden, bieden u graag kosteloos een eerste oriënterend gesprek aan.

Ons hypotheekadvies; staat als een huis!