De omgeving van Van den Hul & Luigjes Verzekeringen Hypotheken Bankzaken, RegioBank in Putten

VD Hul&Luigjes Verzekeringen Hypotheken Bankzaken

Van den Hul & Luigjes Verzekeringen is een toonaangevend financieel advieskantoor in Voorthuizen. Met ruim 20 medewerkers adviseren we dagelijks over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de bank in de buurt waar je nog gewoon kunt binnenlopen met jouw vragen. We bemiddelen immers exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Onze aanpak is persoonlijk en we hebben maar één doel. Dat is ervoor zorgen dat jij een verantwoorde en duurzame keuze kunt maken voor jouw financiële toekomst. En daar zullen wij alles aan doen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Edwin  Donkervoort

Edwin Donkervoort

Vennoot / Algemeen adviseur
Ik maak al 25 jaar woonwensen mogelijk. De uitdaging is om out of the box te willen denken en je netwerk daarvan te kunnen overtuigen. Mijn lijfspreuk is onder andere ‘willen is kunnen’.
Eric van Riet

Eric van Riet

Vennoot / Algemeen adviseur
Met ruim 20 jaar ervaring werk ik dagelijks hard aan de financiële gang van zaken van onze klanten. Door mijn ruime kennis en ervaring zie ik nooit problemen. Hooguit een uitdaging en het is mijn passie hiermee aan de slag te gaan.
Hannah van de Kraats

Hannah van de Kraats

Commercieel medewerker
Ik houd mij vooral bezig met de marketing en communicatie. Ik vind het waardevol om als bedrijf betrokken te zijn in de buurt en om te kunnen verbinden. Daarnaast ben ik één dag in de week het vaste aanspreekpunt aan de balie op ons kantoor in Voorthuizen. Persoonlijk contact, weten wat er speelt, daarmee maken we graag het verschil!
Claudia van de Pol - van de Kleur

Claudia van de Poll

Commercieel medewerker
Met mijn 20 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen en bankzaken werk ik sinds september 2020 met veel plezier bij Van den Hul & Luigjes. Het is fijn om een vast en vertrouwd gezicht te zijn aan de balie in Voorthuizen en iedereen de binnenstapt meteen op een persoonlijke manier te kunnen helpen met vragen. Mijn motto is: doen wat je zegt en zeggen wat je doet!
Ronald van Vugt

Ronald van Vugt

Vennoot/ Adviseur MKB
Ik breng als adviseur MKB dagelijks risico’s in kaart van bedrijven en ondernemers en draag, waar nodig, verzekeringsoplossingen voor. Ik kijk graag zorgvuldig naar de kleine lettertjes die van grote impact kunnen zijn, om te voorkomen dat een ondernemer voor verassingen komt te staan als er iets gebeurd. Kortom, ik neem graag al het verzekeringswerk uit handen.
Mark van de Kraats

Mark van de Kraats

Vennoot/ Algemeen adviseur
Ik geef advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Mijn drive is het contact met klanten. Geen klant is hetzelfde en geen vraag is hetzelfde, geen uitdaging is te groot!
Monique Rijn

Monique Rijn

Adviseur bankzaken
Sinds de zomer van 2011 werk ik met veel plezier bij Van den Hul & Luigjes. Het dagelijks, directe contact met de klanten maakt het vak leuk en boeiend.
Johan van Wolfswinkel

Johan van Wolfswinkel

Adviseur bankzaken
Ik houd ervan om u goed te informeren en te adviseren op financieel gebied. De persoonlijke benadering is volgens mij één van de sterkste kanten van ons kantoor.
Ronny Lagerweij

Ronny Lagerweij

Office manager
Ik ondersteun de adviseurs particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Daarnaast ondersteun ik de directie bij diverse organisatorische kantoorzaken.
Gerben de Ruiter

Gerben de Ruiter

Adviseur particulieren
Ik werk hier sinds 2010 en adviseer particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. De uitdaging om de juiste oplossing te bieden, geeft iedere dag weer een kick.
Marinda van Geerestein

Marinda van Geerestein

Schadebehandelaar
Sinds 2001 werk ik hier met veel plezier. Het directe contact met onze relaties vind ik erg leuk en is naar mijn mening uniek gezien de veranderingen in de branche.
Janitha van Essen

Janitha van Essen

Adviseur particulieren
Als adviseur particulieren geef ik advies over de vele soorten schadeverzekeringen en bankzaken. Naast het werk volg ik de HBO opleiding commerciële economie, een brede opleiding wat goed aansluit bij het vakgebied. Persoonlijk contact om samen tot een uiteindelijke beslissing te komen welk product het beste past bij jouw situatie. Daar ga ik voor!

Schoolbanken

Om jou van goed advies te kunnen voorzien, zorgen we dat onze kennis altijd up-to-date is. Hierbij zijn we verplicht tot Permanente Educatie. We zitten dus regelmatig in de schoolbanken en studieboeken.

Vragen

Wij helpen je graag! Of het nu gaat om een vraag over arbeidsongeschiktheid, de hypotheekrente, een levensverzekering of het aanvragen van een nieuw bankpasje. Voor iedere vraag maken we tijd, beloofd!