De omgeving van Veldsink-van de Ven Adviesgroep, RegioBank in Gennep

Veldsink Adviesgroep

Lokaal geworteld, centraal ondersteund door Veldsink Adviesgroep
Veldsink Adviesgroep Gennep maakt onderdeel uit van Veldsink Adviesgroep. Veldsink Adviesgroep is een (h)echt familiebedrijf die haar relaties al vanaf 1979 voorziet in financieel advies.
De kracht van de Veldsink organisatie is dat we met onze vestiging in Gennep betrokken en dicht bij u als klant staan. U kunt bij ons gewoon binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies. Bij ons regelt u uw financiële zaken zoals u dat wil, bij ons op kantoor, thuis via internet of onderweg met de mobiele Veldsink App.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening. U bent van harte welkom op ons kantoor (ook zonder afspraak).

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marc van Bree

Marc van Bree

Adviseur Bankzaken & Particuliere verzekeringen
Ik probeer altijd de ‘perfecte match’ te creëren in alle financiële risico’s en producten. Daarom adviseer ik graag over de producten van de RegioBank en kan ik u financieel volledig ontzorgen.
Claudia de Haas

Claudia de Haas

Adviseur Bankzaken & Particuliere verzekeringen
Ik adviseer u graag over de producten van de RegioBank. Ook voor transacties sta ik voor u klaar. Heeft u vragen over uw particuliere verzekeringen of een schade dan kunt u ook bij mij terecht.
Rosita Claesens

Rosita Claesens

Adviseur Bankzaken & Particuliere verzekeringen
Sinds 2001 ben ik werkzaam binnen het bedrijf. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over verzekeringen en bankproducten. Bij mij krijgt u passend advies.
Rouven Dupont

Rouven Dupont

Adviseur Bankzaken & Particuliere Verzekeringen
Als Adviseur Bankzaken adviseer ik u graag over betaal en spaarproducten. Ik maak tijd voor u vrij om in een persoonlijk gesprek uw wensen in te kaart te brengen. Ik ben pas tevreden als u dat ook daadwerkelijk bent. Tevens kunt u bij mij terecht voor particulier verzekeringsadvies waardoor u 1 contactpersoon heeft voor al uw financiële zaken.
Jeroen Alofs

Jeroen Alofs

Adviseur Bankzaken & Hypotheken
Graag adviseer ik u omtrent al uw hypotheek vraagstukken. RegioBank heeft prima oplossingen en tarieven die de vergelijking dan ook meer dan goed kunnen doorstaan.

Sinds 1 januari 2016 zijn Unicum Adviesgroep, van de Ven Financieel Advies en Veldsink een samenwerking aangegaan. De krachten zijn gebundeld en gaan samen verder onder de naam Veldsink – van de Ven Adviesgroep. Wij zijn een breed georiënteerde dienstverlener en Zelfstandig Adviseur van RegioBank, die al meer dan een decennium zijn vak verstaat.

Kennis en kunde

Ons kantoor is gevestigd in Gennep en wij zijn met name actief in de gemeente Gennep, Boxmeer, Cuijk en Bergen. Binnen ons team van acht medewerkers heeft iedereen zijn eigen specialisme. Dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op alle benodigde kennis en kunde om uw woon- en financiële zaken goed te regelen.

U staat centraal

Daarnaast hebben wij voor bedrijfsmatige verzekeringen en financieringen onze eigen specialisten in huis. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Tot snel!