De omgeving van Den Hartog Verzekeringen B.V., RegioBank in IJsselstein

Veldsink-Den Hartog

In 1939 startte de heer Den Hartog op een zolderkamer in Ameide zijn verzekeringsbedrijf. Den Hartog Verzekeringen is nog altijd een begrip in Ameide en omgeving. Sinds 2015 vind je ook een kantoor in IJsselstein. Kom gerust binnen als je financiƫle vragen hebt, de medewerkers helpen je graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Stephanie van Harn

Stephanie van Harn

Adviseur RegioBank & verzekeringsadviseur
Renate Nieuwenhuijs

Renate Nieuwenhuijs

Verzekeringsadviseur

Onbezorgd en persoonlijk

Het motto van Den Hartog Verzekeringen is 'onbezorgd en persoonlijk'. De medewerkers op het kantoor kennen hun klanten hoogstpersoonlijk en staan voor iedereen met raad en daad klaar. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen ze exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast kun je ook bij hen terecht met vragen over pensioenen, verzekeren en hypotheken.

Alsof je thuis bent

Mocht je bij een bank- en verzekeringskantoor een saaie omgeving voorstellen, dan ben je verrast als je het kantoor aan de Weidstraat midden in de gezellige binnenstad ziet. Hier voel je je snel thuis vanwege de huiselijke inrichting. Met een kop koffie of thee praat een van de medewerkers je bij. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hier voorop. Bij een voor je bijzondere gebeurtenis sturen ze je dan ook graag even een kaartje.

Voor jong en oud

Wil je een rekening openen voor je kind, geld storten of opnemen of heb je met spoed hulp nodig bij een zakelijke betaling? Je kunt hier altijd terecht met al je bankzaken. Kies zelf waar je voorkeur naar uitgaat: online je bankzaken regelen of liever even langskomen op kantoor. De medewerkers leggen je graag uit hoe online bankieren via Mijn RegioBank werkt.