De omgeving van Den Hartog Verzekeringen B.V., RegioBank in IJsselstein

Veldsink-Den Hartog

In 1939 startte de heer Den Hartog op een zolderkamer in Ameide zijn verzekeringsbedrijf. Den Hartog Verzekeringen is nog altijd een begrip in Ameide en omgeving. Sinds 2015 vindt u ook een kantoor in IJsselstein. Kom gerust binnen als u financiƫle vragen heeft, de medewerkers helpen u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Stephanie van Harn

Stephanie van Harn

Adviseur RegioBank & verzekeringsadviseur
Renate Nieuwenhuijs

Renate Nieuwenhuijs

Verzekeringsadviseur

Onbezorgd en persoonlijk

Het motto van Den Hartog Verzekeringen is 'onbezorgd en persoonlijk'. De medewerkers op het kantoor kennen hun klanten hoogstpersoonlijk en staan voor iedereen met raad en daad klaar. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen ze exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht met vragen over pensioenen, verzekeren en hypotheken.

Alsof u thuis bent

Mocht u zich bij een bank- en verzekeringskantoor een saaie omgeving voorstellen, dan bent u verrast als u het kantoor aan de Weidstraat midden in de gezellige binnenstad ziet. Hier voelt u zich snel thuis vanwege de huiselijke inrichting. Met een kop koffie of thee praat een van de medewerkers u bij. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hier voorop. Bij een voor u bijzondere gebeurtenis sturen ze u dan ook graag even een kaartje.

Voor jong en oud

Wilt u een rekening openen voor uw kind, geld storten of opnemen of heeft u met spoed hulp nodig bij een zakelijke betaling? U kunt hier altijd terecht met al uw bankzaken. Kies zelf waar uw voorkeur naar uitgaat: online uw bankzaken regelen of liever even langskomen op kantoor. De medewerkers leggen u graag uit hoe online bankieren via Mijn RegioBank werkt.