Veldsink Faber in Nijenveen - TeamAchtergrond

Veldsink-Faber

Er zijn voor de lokale ondernemers. Dat was een van Sijtze Fabers doelen, toen hij in 1997 Faber Advies oprichtte. En dat is gelukt, want tegenwoordig wordt zo’n beetje elke vereniging binnen Nijeveen gesponsord door het advieskantoor, dat inmiddels Velsink-Faber heet.

Tegelijkertijd verliezen de adviseurs hun andere belangrijke taken natuurlijk niet uit het oog. Ze ontzorgen klanten met advies op maat over hypotheken, verzekeringen én de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Velsink-Faber is namelijk Zelfstandig Adviseur.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Martine Rozema – Jager

Martine Rozema – Jager

Adviseur Bankzaken
Daphne Jonker

Daphne Jonker

Adviseur Bankzaken

Gewoon binnenlopen

Hoe je als klant in contact komt met een adviseur? Gewoon, door even binnen te lopen. Er staat altijd een expert voor u klaar. Maakt u liever een afspraak? Dan stuurt uw adviseur u een formulier waarop u aangeeft met welke vragen u zit. Zo kan hij of zij zich tot in de puntjes voorbereiden op het gesprek.

Goede service

De vragen waarmee klanten zitten, gaan vaak over verzekeringen en hypotheken. Maar ook over bijvoorbeeld het overstappen naar RegioBank, het openen van nieuwe rekeningen en het omgaan met financieel bezit. Om welk onderwerp het ook gaat, uw financieel adviseur denkt graag met u mee en geeft deskundig advies.

Hypotheek voor zonnepanelen

Terug naar de verenigingen. Veldsink-Faber sponsort ze het liefst op een originele manier. Zo zocht de lokale voetbalvereniging geldschieters voor zonnepanelen. Het kantoor kwam toen op het idee om voor elke afgesloten hypotheek een paneel te sponsoren. Inmiddels staan er al dertig energieopwekkers te pronken op het dak van de voetbalkantine. Da’s pas samenwerken!

Partner van Veldsink Advies

De Zelfstandig Adviseur is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink-Faber en Veldsink Advies zijn een goede match.