Visschers Assurantiën B.V.

In het kleine Limburgse dorpje Posterholt vindt u Visschers Assurantiën. Het kantoor is al sinds jaar en dag Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hier kunt u terecht voor al uw financiële zaken.

Een website heeft het kantoor niet. En dat hoeft ook niet, want alle nieuwe klanten komen bij Visschers Assurantiën binnen via mond-tot-mondreclame. De persoonlijke aandacht en het klantgerichte contact bevalt de klanten zó goed, dat het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio.  

Jong en oud

Als Zelfstandig Adviseur bemiddelt het kantoor exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Particuliere klanten van jong tot oud komen geregeld langs om geld op te nemen of te storten, en maken dan meteen even een praatje. Ook voor vragen over internetbankieren of om een creditcard aan te vragen bent u altijd welkom. Voor lokale stichtingen en verenigingen bieden de zakelijke producten van RegioBank uitkomst.

U kunt hier ook terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Door de persoonlijke aandacht weet u zeker dat u altijd iets afsluit wat helemaal bij u past.

Altijd persoonlijk

Persoonlijk, laagdrempelig en informeel. Dat is de service van Visschers Assurantiën. Hier kennen alle medewerkers u bij de voornaam, en helpen ze u met zorg. Net zo lang tot u helemaal tevreden bent.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Maud

Maud

Adviseur bankzaken en verzekeringsadviseur
Hoe ingewikkeld het probleem ook is: ik zoek altijd naar een passende oplossing. Als een klant tevreden naar huis gaat, ben ik helemaal blij.

Producten

Sparen Betalen
Zakelijk Pensioen
Verzekeren Hypotheken