De omgeving van Vleeshouwers Financieel Adviesbureau, RegioBank in Echt

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau

Op een centrale locatie middenin in Echt vindt u al bijna tien jaar ons kantoor: Vleeshouwers Financieel Adviesbureau BV. Met elf gediplomeerde en beëdigde werknemers zijn wij een hecht team. De klant is bij ons koning. Ten allen tijden. We zijn altijd bereikbaar en bieden u een uitstekende service. Daar kunt u op rekenen. Daarnaast zijn we integer en dat vinden we ook erg belangrijk. We richten ons op hypotheken, verzekeringen, bankzaken en kredieten. Loop vooral eens binnen voor een praatje of vrijblijvend advies!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gerard  Vleeshouwers

Gerard Vleeshouwers

Commercieel directeur
Ik ben commercieel directeur en adviseur schadeverzekeringen. Met veel plezier heet ik u welkom! We staan altijd voor u klaar.
Corien  Peeters

Corien Peeters

administratief medewerkster en medewerkster bankzaken
Voor uw vragen met betrekking tot betalen en sparen: ik help u graag! Loopt u vooral eens binnen voor een praatje of vrijblijvend advies!
Samantha  van Hout

Samantha van Hout

Hypothecair en medewerkster bankzaken
Ik help u graag met alles wat te maken heeft met uw hypotheek en krediet. Ook bent u bij mij aan het goede adres voor uw hypotheekaanvraag. Samen met Theo en Marlie zorg ik ervoor dat dit soepel verloopt.
Theo  Zijlstra

Theo Zijlstra

Adviseur hypotheken en pensioenen
Al 35 jaar zit ik in het vak en ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Dit doe ik met veel plezier!
Anita  Loupias-Voss

Anita Loupias-Voss

Adviseur schadeverzekeringen particulieren
Vanaf 1986 ben ik werkzaam als schadeadviseur particuliere verzekeringen. Mijn beroep verricht ik nog steeds met veel plezier.

Advies op maat

We zijn een onafhankelijke hypotheekaanbieder. Dat betekent dat we onafhankelijk een hypotheek kunnen kiezen bij verschillende verstrekkers. We zijn niet gebonden aan één aanbieder. We kijken met u welke optie het goedkoopst is en welke de beste voorwaarden heeft. Dat verschilt per persoon en per situatie. Zo krijgt iedereen advies op maat. Kom eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

24/7

Verzekeren? Ook hier zijn wij onafhankelijk van verstrekkers. We denken mee met de klant. Welke optie past het beste bij uw omstandigheden? We hebben daarnaast voor opstal- en inboedelschades een eigen herstelservicedienst. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. We staan altijd voor u klaar.

Ook voor het aanvragen van kredieten of een vergelijking met uw huidige krediet bent u bij ons zeer welkom.

Dichtbij en betrokken

We zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken. Het persoonlijke contact met klanten staat hier ten allen tijden voorop. Daarom kozen we voor een samenwerking met RegioBank. Dichtbij en betrokken.