Vranken & Partners

Midden in het Limburgse dorp Sint Joost, op steenworp afstand van de kerk en de basisschool, ligt Vranken & Partners. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een persoonlijk en informeel kantoor waar Diana Vranken en haar collega Magna Bedaf u graag helpen met al uw bankzaken, hypotheek- en verzekeringsvragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Diana Vranken

Diana Vranken

Eigenaar, Adviseur bankzaken en Verzekeringsspecialist
Ik ben hulpvaardig en zorg dat ik de vragen van mijn klanten kan oplossen. Ze weten dat ze hier altijd terecht kunnen. Ik denk dat het voor de meeste mensen wel prettig is dat ze mij uit het dorp kennen. Dan loop je toch makkelijker binnen.
Magna Bedaf

Magna Bedaf

Adviseur bankzaken en verzekeringen
RegioBank staat voor persoonlijk, service en kwaliteit. Daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij. Het geeft mij namelijk voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik streef er dan ook naar dat iedere klant ons kantoor verlaat met een glimlach. Alle klanten kunnen bij mij terecht voor hun bankzaken, maar uiteraard ook voor een praatje.

Van vader op dochter

Diana nam in 2000 het kantoor van haar vader Henk over. Hij was -naast zijn baan- Zelfstandig Adviseur voor CVB Bank. De klanten van Henk deden er graag hun bankzaken. Na de overname koos Diana ervoor om het aanbod uit te breiden met onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Voor betaal- en spaarproducten bemiddelt Vranken & Partners exclusief voor RegioBank.

Een persoonlijke band

Ook al staat er ‘RegioBank’ op de pui, de klanten komen voor Diana. De persoonlijke manier van zaken doen staat bij Vranken & Partners voorop. De meeste klanten komen uit de directe omgeving en kennen Diana persoonlijk. Het kantoor is geopend op dinsdagochtend, donderdagmiddag, -avond en op vrijdagmiddag. Maar wie liever op een ander moment langskomt, kan uiteraard gewoon een afspraak maken voor een ander tijdstip.