omgeving Halsteren

Westenburg Financiele Diensten BV

Verschillende adviseurs, met ieder hun eigen specialisme. Wij staan vier dagen per week voor u klaar bij Westenburg in Halsteren. Iedereen kan gewoon binnenwandelen, voor elke vraag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Wilco Klasen

Wilco Klasen

Erwin Gram

Erwin Gram

Monique den Hartog

Monique den Hartog

Adviseur bankzaken
Sinds 1 mei 2018 werk ik voor Westenburg Assurantiën als Adviseur bankzaken. Ik werk nu negen jaar in de financiële sector. Het persoonlijke contact met mensen uit de omgeving spreekt mij erg aan.

Eén aanspreekpunt

Al acht jaar lang zit Westenburg in een nieuw pand in het centrum van Halsteren. Het is een mooi en ruim pand, waar u zichzelf bij binnenkomst meteen welkom voelt. Bij Westenburg treft u altijd dezelfde adviseur, die u verder helpt met uw vragen. Bijna al uw verzoeken kunnen wij zelf binnenshuis behandelen. Lukt dat niet, dan benaderen wij een adviseur van Westenburg Breda. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Lage drempel

Bij ons kunt u terecht voor al uw bankzaken, hypotheekadvies, particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en pensioenen. We bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Voor onze overige diensten zijn wij onafhankelijk en werken we met meerdere aanbieders. Onze medewerkers zijn makkelijk en persoonlijk benaderbaar. Het maakt de drempel laag om gewoon even binnen te stappen. Dit is ook de reden dat wij veel klanten terugzien bij Westenburg. En daar zijn we blij om.

Persoonlijke benadering

Wij staan voor een vriendelijke benadering en hebben deskundigheid hoog in het vaandel. Wij kennen veel van onze klanten ook persoonlijk. Wij hebben altijd tijd voor het plannen van een afspraak en bieden advies aan jong en oud.