You Sure Puttershoek

Midden in het winkelcentrum van Puttershoek zit You Sure, uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De betrokken medewerkers van het assurantiekantoor helpen u graag bij al uw financiële vragen. Loop gerust even binnen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jan Kerkhof

Jan Kerkhof

Kantoormanager en hypotheekadviseur
Het persoonlijke contact met de klant is voor mij het allerbelangrijkst. Ik ben zelf een geboren en getogen Puttershoeker. Sinds 1978 werk ik al in de financiële dienstverlening binnen ons dorp. Daardoor ken ik bijna al onze klanten persoonlijk. Dat is de charme van het werken bij een kleinschalig bedrijf.
Arthur Westerduin

Arthur Westerduin

Backofficemedewerker hypotheken
Als backofficemedewerker merk ik dat onze klanten een enorm vertrouwen hebben in onze adviseurs. Dat is mooi om te zien. Die persoonlijke aanpak naar de klanten toe werkt ook positief door op ons team. Er heerst een erg leuke sfeer op ons kantoor.
Paul de Veth

Paul de Veth

Hypotheekadviseur
Het valt me op dat de laatste jaren steeds meer verwacht wordt van een adviseur bij het afsluiten van een hypotheek. Dat maakt mijn werk extra uitdagend en aantrekkelijk. Vooral als de klant na afloop tevreden is.
Konstant de Korver

Konstant de Korver

Senior assurantieadviseur kleinzakelijk en particulier
Iedere klant krijgt bij ons een rodelopergevoel. Of het nu gaat om een advies voor een complexe schadeverzekering of een basispakket.
Anja Janson

Anja Janson

Senior assurantieadviseur particulier
Het feit dat klanten vaak spontaan binnen lopen is de kracht van ons kantoor.
Marianne de Heus

Marianne de Heus

Adviseur bankzaken
Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede band met klanten. Ik voorzie hen van advies en ondersteuning met betrekking tot hun bankzaken. Wij merken dat steeds meer klanten die persoonlijke aanpak van ons en RegioBank waarderen. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Ik zou die laagdrempeligheid zelf ook willen ervaren als ik ergens op bezoek ben.

Persoonlijk en dichtbij

Een rode loper voor de deur en een hartelijk ontvangst door Marianne de Heus: bij You Sure staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De gemoedelijke sfeer zorgt voor een prettig contact met uw adviseur. Geen afstandelijke afspraak, maar een betrokken gesprek met iemand die u kent en makkelijk te benaderen is.

Alle financiële diensten onder één dak

Of u nu komt voor een hypotheekgesprek of een schadeverzekering: u krijgt altijd onafhankelijk en persoonlijk advies. Wel bemiddelt You Sure exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. You Sure werkt al lange tijd samen met RegioBank. De persoonlijke formule past goed bij het kantoor en bovendien vult RegioBank hun financiële dienstenpakket goed aan.

Gratis verzekeringscheck

Heeft u al een kijkje genomen op de website van You Sure? Het kantoor biedt klanten onder andere een gratis verzekeringscheck aan. Wanneer er iets verandert in uw persoonlijke situatie, kan dat namelijk gevolgen hebben voor uw verzekeringen.